O Εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη, στον εκδότη της "Ακρόπολης" Παναγιώτη Μαυρίκο καθώς και στους δημοσιογράφους Χρήστο Φράγκου και Τάκη Μουσσά, για ένταξη και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση,με σκοπό οικονομικό όφελος, εκβίαση κατ' έπαγγελμα και κατά συναυτουργία καθώς και για δωροδοκία.

Επίσης στον κ. Μαυρίκο ασκήθηκε ποινική δίωξη για παράβαση του νόμου περί όπλων.

Πάντως η συγκεκριμένη υπόθεση φαίνεται να φέρνει ντόμινο εξελίξεων έπειτα από την αποκάλυψη ότι ο κοριός της ΕΥΠ έχει καταγράψει συνομιλίες τους με εκβιασμούς προκειμένου να λαμβάνουν διαφημίσεις για την χαμηλής κυκλοφορίας εφημερίδα τους.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχουν και τα ονόματα τριών Υπουργών της Νέας Δημοκρατίας τα οποία εμφανίζονται να εμπλέκονται στην υπόθεση με την σπείρα των φερόμενων εκβιαστών.

Χθες ο διευθυντής της εφημερίδας Παραπολιτικά, Παναγιώτης Τζένος αποκάλυψε της σχέση ενός εκτός συλληφθέντων με τον στενό συνεργάτη του Αντώνη Σαμαρά, Χρύσανθο Λαζαρίδη, και έκανε λόγο για εκβιασμούς και εκτόξευση λάσπης ακόμη μέσω τηλεοπτικού σταθμού πανελλαδικής εμβέλειας.

Περισσότερο και πλούσιο ρεπορτάζ για ένα τεράστιο θέμα, στα Παραπολιτικά του Σαββάτου.

*** Συνελήφθη για εκβιασμό ο Μαυρίκος της "Ακρόπολης" - Αποκαλύψεις για τον πανελίστα του Θωμαϊδη (ΦΩΤΟ+VIDEO)

 

Ηχητικό και οπτικό υλικό στα χέρια του Τμήματος Εκβιαστών - Αναμένονται ραγδαίες εξελίξεις

Μεγάλες αποκαλύψεις αναμένονται στην υπόθεση των συλληφθέντων δημοσιογράφων για εκβιασμό, που ανάμεσα τους είναι ο εκδότης της Ακρόπολης Τάκης Μαυρίκος.

Σύμφωνα με πληροφορίες στα χέρια του τμήματος εκβιαστών βρίσκεται πλούσιο ηχητικό και οπτικό υλικό που θα προκαλέσει πάταγο.

Η υπόθεση ερευνάται σε βάθος και τα επόμενο 24ωρα θα έχουμε μεγάλες αποκαλύψεις, αφού άρχισε να ξετυλίγεται το κουβάρι.