Άγνωστες πτυχές από τον...βίο και την πολιτεία του Παναγιώτη Μαυρίκου και των άλλων συλληφθέντων, αποκάλυψε στο Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο ο διευθυντής των ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΩΝ, Παναγιώτης Τζένος.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ θα ακολουθήσουν και άλλες συλλήψεις, ενώ όπως προκύπτει από όσα έχουν καταγραφεί από τον κοριό της ΕΥΠ υπάρχουν συνομιλίες με εκβιασμούς, προκειμένου να λαμβάνουν διαφημίσεις για την χαμηλής κυκλοφορίας εφημερίδα τους. Ο Παναγιώτης Τζένος αποκάλυψε σχέση ενός εκτός συλληφθέντων με τον στενό συνεργάτη του Αντώνη Σαμαρά, Χρύσανθο Λαζαρίδη, και έκανε λόγο για εκβιασμούς και εκτόξευση λάσπης ακόμη μέσω τηλεοπτικού σταθμού πανελλαδικής εμβέλειας.

Συνελήφθη ο Μαυρίκος της Ακρόπολης και δύο δημοσιογράφοι για εκβιασμό - Κεντρική Εικόνα

Οι αποκαλύψεις θα έχουν συνέχεια το Σάββατο στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ.

Δείτε το αποκαλυπτικό βίντεο:

 

Συνεργάτης του Χρύσανθου Λαζαρίδη ο ένας εκ των συλληφθέντων!

Ο ένας εκ των δύο συλληφθέντων δημοσιογράφων, υπήρξε στενός συνεργάτης του Χρύσανθου Λαζαρίδη, που αποτελεί μέχρι και σήμερα δεξί χέρι του Αντώνη Σαμαρά και ο οποίος επί της Κυβέρνησης του Μεσσήνιου έλυνε και έδενε, καθώς αποτελούσε τον εξ απορρήτων του πρώην Πρωθυπουργού.

Συνεργάτης του Χρύσανθου Λαζαρίδη ο ένας εκ των συλληφθέντων! - Κεντρική Εικόνα

Η συγκεκριμένη πληροφορία έρχεται να σκάσει σαν βόμβα και έχει πολλές και ενδιαφέρουσες πτυχές, για ανθρώπους που "εκτελούν συμβόλαια" και αποτελούσαν "εγκληματική ομάδα", υπό τον εκδότη Τάκη Μαυρίκο. Περισσότερο και πλούσιο ρεπορτάζ για ένα τεράστιο θέμα, τα Παραπολιτικά του Σαββάτου.

 

Αποκαλυπτικά βίντεο: Όταν Θωμαϊδης και Αλαφούζος είχαν καλεσμένο στον ΣΚΑΪ τον συλληφθέντα για εκβιασμό Μαυρίκο

Δύο αποκαλυπτικά βίντεο φέρνουν στο φως της δημοσιότητας τα parapolitika.gr. Είναι τότε που ο εκλεκτός του Γιάννη Αλαφούζου και δήθεν αποκαλυπτικός Κυριάκος Θωμαίδης, είχε καλεσμένο τον συλληφθέντα εκδότη με την κατηγορία του εκβιασμού, τον Τάκη Μαυρίκο.

 Αποκαλυπτικά βίντεο: Όταν Θωμαϊδης και Αλαφούζος είχαν καλεσμένο στον ΣΚΑΪ τον συλληφθέντα για εκβιασμό Μαυρίκο  - Κεντρική Εικόνα

Από αυτό και μόνο μπορεί κάποιος να καταλάβει το επίπεδο της "αποκαλυπτικής δημοσιογραφίας" του Θωμαίδη του ΣΚΑΙ. 

Θαυμάστε!

 

 

Στενός φίλος και συνεργάτης του εφοπλιστή Πατέρα ο συλληφθείς για εκβιασμό Μαυρίκος

 

Σειρά δημοσιευμάτων υπέρ του πρώην προέδρου του ΠΑΟ Νίκου πατέρα, έχουν φιλοξενήσει το τελευταίο διάστημα οι εφημερίδες του συλληφθέντα για εκβιασμό εκδότη Παναγιώτη Μαυρίκου. Και για να διαπιστώσει κανείς τα θετικά αίσθηματά του προς τον γνωστό εφοπλιστή δεν έχει παρά να ανατρέξει στα φύλλα των εκβιαστικών φυλλαδων του.

Μάλιστα την ίδια ώρα που αποθέωνε τον κ. Πατέρα, ο Μαυρικος, δεν δίσταζε να σπιλώνει ανθρώπους που για οποιοδήποτε λόγο είχαν συγκρουστεί με τον πρώην πρόεδρο του ΠΑΟ. Ο κοριός της ΕΥΠ, θα αποκαλύψει όλα όσα έκανε η πραγματική οργάνωση, όπως και τα ονοματεπώνυμα όσων την χρησιμοποίησαν.

Αξίζει: Αλήθεια ο προϊστάμενος της εισαγγελίας Αθηνών Ισίδωρος Ντογιάκος, τι άποψη έχει για όλα αυτά;

Δείτε τις φωτογραφίες: