Η Ανδριάνα Ζαρακέλη έχει κερδίσει με το «σπαθί» της μια θέση της στην καρδιά των συμπολιτών της στον Πειραιά, πράγμα που αποδείχτηκε εμπράκτως και στις προηγούμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

Με τον δυναμικό της χαρακτήρα, τις σαφείς θέσεις και την εμπειρία της στη δημοσιογραφία αλλά και τα τεσσερα τελευταία χρόνια στον τομέα της τοπικής αυτοδιοίκησης, έχει αναδειχθεί αναμφισβήτητα ο άσσος στο μανίκι του Δημάρχου Πειραιά Γιάννη Μώραλη.

Η ίδια, από την πλευρά της, αναδεικνύει διαχρονικά τον ρόλο της γυναίκας στην κοινωνία, στους επαγγελματικούς χώρους και ειδικότερα στην ενάχοληση με τα κοινά – καθιστώντας τον σημαντικό, ουσιαστικό και σύμβολο δυναμισμού και καινοτομίας.

Ως Αντιδήμαρχος , στη διεύθυνση Εξωστρέφειας, Τουρισμού και Ευρωπαικών προγραμματων εργάστηκε και πέτυχε σηματικές αλλαγές και βελτιώσεις στη ζωή των πολιτών.

Σε αυτές τις εκλογές αποτελεί αναμφισβήτητα έναν πυλώνα σταθερότητας στον ήδη πετυχημένο συνδυασμό του Γιάννη Μώραλη πράγμα που διαπιστώνει κανείς και στις γειτονιές του Πειραιά όπου η ίδια ζει και κυκλοφορεί καθημερινά.