Με μεγάλο ενδιαφέρον παρακολούθησαν οι Πειραιώτες την προβολή της ταινίας μικρού μήκους "ELLIS", με πρωταγωνιστή τον Ρόμπερτ Ντε Νίρο, που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης στο μπαρ "Troubar" (Φίλωνος 131, Tρούμπα) στον Πειραιά, στο πλαίσιο του Διεθνούς  Φεστιβάλ "Psarokokalo".

Εμφάνιση 3447.jpgΕμφάνιση 3447.jpgΕμφάνιση 3447.jpgΕμφάνιση 3447.jpg

 

Η προβολή της ταινίας τελούσε υπό την αιγίδα του Δήμου Πειραιά και τη διοργάνωση είχε αναλάβει η Μ.Κ.Ο. "Κύκλος", ενώ είχε προηγηθεί η προβολή του συγκεκριμένου έργου με τον διακεκριμένο ηθοποιό του Χόλλυγουντ στις 9/11 στην πρόσοψη του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά.

Σκηνοθέτης της ταινίας είναι ο JR, ενώ το σενάριο υπογράφει ο βραβευμένος με Όσκαρ, Έρικ Ροθ. Η πρωτότυπη μουσική ανήκει στον Woodkid και η εκτέλεση στον Nils Frahm.

Η είσοδος για το κοινό ήταν ελεύθερη, ενώ μετά το τέλος της ταινίας ακολούθησε ανοιχτή συζήτηση για το θέμα της ταινίας, που είναι το ταξίδι των μεταναστών στις αρχές του 20ου αιώνα.

Εμφάνιση 3447.jpg

*** Για την προβολή της ταινίας "ELLIS" στο Δημοτικό Θέατρο της πόλης μας, όπως και στοιχεία του έργου, μπορείτε να τα δείτε πατώντας εδώ: Η ταινία "ELLIS" με τον Ρόμπερτ Ντε Νίρο στην πρόσοψη του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά (ΦΩΤΟ)