Πολύ σημαντική ευκαιρία να ξεφύγει στον βαθμολογικό πίνακα από την βασική της αντίπαλο για την 2η θέση Βοσνία Ερζεγοβίνη έχασε η Εθνική μας ομάδα.

Η Ελλάδα έμεινε στο 0-0 στο «Γ. Καραϊσκάκης» κόντρα στην Εσθονία, χάνοντας δύο πολύτιμους βαθμούς ενόψει της συνέχειας των προκριματικών του παγκοσμίου κυπέλλου, την ώρα που η Κύπρος της έκανε το καλύτερο… δώρο νικώντας με 3-2 τους Βόσνιους.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα εμφανίστηκε άνευρο, χωρίς φαντασία στην επίθεση, με συνέπεια να μην μπορεί να δημιουργήσει ευκαιρίες, με το τελικό 0-0 να φαντάζει δίκαιο.

Πλέον το σύνολο του Μίκαελ Σκίμπε θα πρέπει να βελτιωθεί, καθώς την Κυριακή θα αντιμετωπίσει επίσης εντός έδρας στο «Γ. Καραϊσκάκης» το επικίνδυνο και με πολύ ποιοτικούς παίκτες Βέλγιο.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ:

ΒΕΛΓΙΟ 19

ΕΛΛΑΔΑ               13

ΒΟΣΝΙΑ                11

ΚΥΠΡΟΣ                10

ΕΣΘΟΝΙΑ             5

ΓΙΒΡΑΛΤΑΡ         0

ΕΛΛΑΔΑ (Μίχαελ Σκίμπε): Καρνέζης, Μανωλάς, Κ. Παπαδόπουλος (65' Σταφυλίδης), Τζαβέλλας, Ζέκα, Τζιόλης, Φορτούνης, Μάνταλος (80' Μπακασέτας), Δώνης, Βέλλιος (70' Διαμαντάκος). 

ΕΣΘΟΝΙΑ (Μάρτιν Ρέιμ): Ακσάλου, Γιάαγκερ, Μπαράνοβ, Κλάβαν, Κάιτ, Ντιμιτρίεβ (81' Αντόνοβ), Τενίστε, Κρούγκλοβ, Καλάστε (89' Μίλερ), Ζενιόβ, Ανιέρ (93' Ταμ).