Μία... πρόγευση από τη φιέστα που θα ακολουθήσει το Σάββατο (17/6, 21:15) στο ΣΕΦ πήραν οι παίκτες, το τεχνικό επιτελείο και οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός, κατά την άφιξη της «ερυθρόλευκης» αποστολής στο «σπίτι» της, μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος Ελλάδας στο ΟΑΚΑ, όπου γράφτηκε το 3-1 στη σειρά των τελικών της Α1 Ανδρών/Basket League, απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Περίπου μιάμιση ώρα μετά τα μεσάνυχτα της Πέμπτης χιλιάδες οπαδοί του Ολυμπιακού περίμεναν καρτερικά τους πρωταθλητές Ελλάδας στο ΣΕΦ και με την άφιξη της αποστολής από το ΟΑΚΑ η νύχτα έγινε... μέρα! Το όνομα του τεχνικού της «ερυθρόλευκης» επιτυχίας, Γιώργου Μπαρτζώκα, έγινε σύνθημα στα στόματα των οπαδών, οι οποίοι καταχειροκρότησαν και αποθέωσαν τους «ισχυρούς άνδρες» της ΚΑΕ, Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο, όπως και τους παίκτες, ενώ ζητούσαν την παραμονή των Σάσα Βεζένκοβ και Κώστα Σλούκα.

Το σκηνικό αποθέωσης επαναλήφθηκε, όταν στις 02:00 τα ξημερώματα πρόεδροι, προπονητές και παίκτες βγήκαν από τα αποδυτήρια φορώντας τα μπλουζάκια των πρωταθλητών Ελλάδας.

Μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου, οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Γιώργος και Παναγιώτης Αγγελόπουλος, έκαναν λόγο για μία ονειρική χρονιά. Φυσικά αναφέρθηκαν και στα συμβόλαια των παικτών-πρωταγωνιστών, τα οποία λήγουν.