Μία, ενιαία και αδιάσπαστη ομάδα φαίνεται πως είναι η παράταξη «Πειραιάς Νικητής» τα μέλη της οποίας στηρίζουν ο ένας τον άλλον εντός, αλλά και εκτός Δήμου.

Κάτι τέτοιο πιστοποιήθηκε και χτες το βράδυ με τον καλύτερο τρόπο, όταν οι τρεις αντιδήμαρχοι της πόλης, Γιάννης Μελάς, Ανδρέας Βεντούρης και Αλέξανδρος Αργουδέλης μαζί με τον σύμβουλο του Δημάρχου Βασίλη Καραγιάννη βρέθηκαν στο μαγαζί «BIPOLAR» το οποίο βρίσκεται στη Γλυφάδα και αποτελεί τη νέα επιχειρηματική κίνηση της παλιάς δόξας των ερυθρολεύκων στο μπάσκετ και σημερινού Δημοτικού Συμβούλου Σταύρου Ελληνιάδη.

Τα μέλη της διοίκησης του Δήμου είδαν το καλό φίλο, αλλά και «συνάδελφο» τους, του ευχήθηκαν καλές δουλειές στο νέο του αυτό ξεκίνημα και συζήτησαν για αρκετή ώρα όλοι μαζί σε αρκετά καλό και φιλικό κλίμα.

Ένα καλό κλίμα, που όπως φαίνεται, δεν αποτυπώνεται μόνο στο σημαντικό έργο που συντελείται από όλα τα μέλη και τα στελέχη της Δημοτικής Αρχής, προκειμένου να γίνει η καθημερινότητα των Πειραιωτών καλύτερη, ούτε τελειώνει όταν κλειδωθεί η πόρτα του γραφείου…