JAMES PATTERSON
Αστυνομική λογοτεχνία
Ο κορυφαίος συγγραφέας μυστηρίου της εποχής μας, στην Ελευθερία του Τύπου.
Ο Τζέιμς Πάτερσον, είναι ο Νο 1 συγγραφέας σε πωλήσεις στον κόσμο, τα βιβλία του να έχουν ξεπεράσει σε πωλήσεις τα τριακόσια πενήντα εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως, ενώ η αστυνομική σειρά μυθιστορημάτων του «Γυναικεία Λέσχη Φόνων» είναι μια από της δημοφιλέστερες όλων των εποχών. 

Κάθε νέο βιβλίο του εκτοξεύεται στην πρώτη θέση της λίστας των Bestseller των New York Times και συναρπάζει κοινό και κριτικούς με την αμείωτη ένταση, τη συγκλονιστική ταχύτατα και το μοναδικό τρόπο γραφής που καθηλώνει τον αναγνώστη.
«Το 1o Έγκλημα»

Μπείτε κι εσείς στον κόσμο του Πάτερσον, με την Κυριακάτικη Ελευθερία του Τύπου, και ανακαλύψτε τι σημαίνει να παίρνετε ένα βιβλίο στα χέρια σας και να μην μπορείτε να το αφήσετε, διαβάζοντας χωρίς διακοπή το συναρπαστικό βιβλίο «Το 1ο Έγκλημα». 
Αγωνιώδες, δραματικό, με τέσσερις συναρπαστικές ηρωίδες και πλοκή που κόβει την ανάσα «Το 1ο Έγκλημα» είναι το βιβλίο θρίλερ που γέννησε τη «Γυναικεία Λέσχη Φόνων».

Σύνοψη: Ένας δολοφόνος τρομοκρατεί το Σαν Φρανσίσκο σκοτώνοντας νιόπαντρα ζευγάρια. Τέσσερις γυναίκες –τέσσερις φίλες– εμπλέκονται στην υπόθεση, καθεμία από διαφορετικό πόστο: Η Λίνζι είναι επιθεωρητής του Τμήματος Ανθρωποκτονιών. Η Κλερ ιατροδικαστής. Η Τζιλ αντεισαγγελέας. Και η Σίντι έχει μόλις μετατεθεί στο αστυνομικό ρεπορτάζ της Σαν Φρανσίσκο Κρόνικλ.
Καθώς η τυπική διαδικασία που ακολουθούν μέχρι στιγμής οι Αρχές δεν φαίνεται να αποδίδει, αποφασίζουν και οι τέσσερις να παρακάμψουν τις υπηρεσίες τους και τη γραφειοκρατία και να συνεργαστούν απευθείας η μία με την άλλη.
Κάπως έτσι, γεννιέται η «Γυναικεία Λέσχη Φόνων». Οι τέσσερις φίλες συναντιούνται, τα λένε και συνδυάζουν τα διαφορετικά κομμάτια του παζλ που κρατά η καθεμία. Ενώνουν τα ταλέντα, το μυαλό και το κουράγιο τους, με έναν κοινό στόχο: να παγιδεύσουν τον πιο διαβολικό φονιά που περπάτησε ποτέ στους δρόμους του Σαν Φρανσίσκο…

Τα βιβλίο κυκλοφορεί από τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ BELL.
ΚΡΙΤΙΚΕΣ:
«Κρατάει την αγωνία ως το τέλος. Οι αναγνώστες θα αδημονούν για το δεύτερο μυθιστόρημα της σειράς».
Booklist
«Μια ευφυής πλοκή με πολλές αποκαλύψεις της τελευταίας στιγμής… συνεχώς θα προσπαθείτε να μαντέψετε».
Entertainment Weekly
---
ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΟ CD
Μίκης Θεοδωράκης - Γιώργος Νταλάρας & Μetropole Οrchestra
ΖΩΝΤΑΝΗ ΗΧΟΓΡΑΦΗΣΗ
Ένα μοναδικό, συλλεκτικό, αφιέρωμα στα τραγούδια και στις μουσικές θρύλους του Μίκη Θεοδωράκη για την μεγάλη οθόνη από τον Γιώργο Νταλάρα με τη συνοδεία της διεθνούς φήμης ΜΕTROPOLΕ ORCHESTRA.
Το μοναδικό LIVE άλμπουμ περιλαμβάνει τα τραγούδια:
• Η Γειτονιά των Αγγέλων
• Les Amants de teruel –Όμορφη Πόλη
• Το νησί της Αφροδίτης-Ματωμένο Φεγγάρι-Αροδαφνούσα-Χρυσοπράσινο Φύλλο
• «Ζ»-Ο Αντώνης- Το γελαστό παιδί
• Φαίδρα-Αστέρι μου, φεγγάρι μου
• Συνοικία το όνειρο-Βρέχει στην φτωχογειτονιά
• Ο άνθρωπος με το γαρύφαλλο- Ο Μπελογιάννης
• Serpico-Δρόμοι παληοί
• Etat de siege-Los Libertadores-America Insurrecta
• Όμορφη Πόλη – Ο καϋμός
Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΝΤΑΛΑΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΚΗ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ
Ο Γιώργος Νταλάρας γνωρίστηκε µε τον Μίκη Θεοδωράκη το 1972, στο Παρίσι και λίγο αργότερα ηχογράφησαν, σε πρώτη εκτέλεση, Τα 18 λιανοτράγουδα της πικρής πατρίδας, σε ποίηση Γιάννη Ρίτσου, που είναι και η πρώτη τους δισκογραφική συνεργασία. Ο δίσκος κυκλοφόρησε στην Ελλάδα αµέσως µετά την µεταπολίτευση. Το 1981, ηχογραφούν το Ραντάρ σε στίχους Κώστα Τριπολίτη. Παράλληλα, ο Γιώργος Νταλάρας συµµετέχει στις µεταπολιτευτικές συναυλίες του συνθέτη. Σταθµό στη συνεργασία του αποτελεί και η παράσταση του έργου Άξιον Εστί σε ποίηση Οδυσσέα Ελύτη, στο Ηρώδειο, το 1988, τα έσοδα της οποίας διατέθηκαν για το Μουσείο της Ακρόπολης. Η παράσταση ηχογραφήθηκε και κυκλοφόρησε σε δίσκο. Το 1991, ο Γιώργος Νταλάρας βρίσκεται δίπλα στον συνθέτη, στη µεγάλη περιοδεία του στην Ευρώπη, ερµηνεύοντας µετασυµφωνητικά έργα του µε µεγάλη ορχήστρα και µε τη χορωδία της Δρέσδης.
THE METROPOLE ORCHESTRA
Η Ορχήστρα Metropole του Hilversum δηµιουργήθηκε το 1945 από το Ίδρυµα της Ολλανδικής Ραδιοφωνίας. ‘Eχει συνεργαστεί µε µεγάλα ονόµατα της σύγχρονης µουσικής, όπως η Σίρλεϋ Μπάσεϊ, ο Τόνι Μπένετ, η Νάταλι Κόουλ, ο Σταν Γκετζ, ο Ντίζι Γκιλέσπι, ο Όσκαρ Πήτερσον, ο Μπιλ Πέρκινς, Ο Μαρκ Μέρφι, ο Φρανκ Ροσελίνο, ο Αντι Ουίλιαµς, η Ντιόν Γουόργουικ, κ.ά. Tο ρεπερτόριό της είναι µεγάλο, και περιλαµβάνει τζαζ, συµφωνικά έργα, ποπ, µιούζικαλς και κινηµατογραφική µουσική.
----
ΠΑΙΔΙΚΗ ΣΕΙΡΑ σε DVD 
PAW PATROL 
ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΛΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΩΝ €2!
MH XAΣΕΤΕ ΤΟ ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΙΟ DVD ME 3 ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ
Το PAW Patrol είναι μια σειρά για παιδιά προσχολικής ηλικίας με πρωταγωνιστές 6 ηρωικά κουτάβια και επικεφαλής ένα 10χρονο αγόρι, ειδικό στις νέες τεχνολογίες, τον Ryder. Με έναν μοναδικό συνδυασμό δεξιοτήτων, ένα φοβερό όχημα και φυσικό χιούμορ, η ομάδα PAW Patrol συνεργάζεται για να φέρει εις πέρας δύσκολες αποστολές διάσωσης ώστε να προστατεύσει την κοινότητα Adventure Bay. Από τον Μάρσαλ, το σκυλί-πυροσβέστη έως τον Τσέις, το σκυλί-αστυνομικό, και τον Σκάι, που πιλοτάρει ελικόπτερα, κάθε κουτάβι έχει τη δική του προσωπικότητα και τις δικές του ικανότητες, αλλά συνολικά η παρέα χαρακτηρίζεται για τη μοναδική ομαδικότητα που τη διακρίνει.
---- 
ΝΕΟ ΤΕΥΧΟΣ
ΑΛΑΤΙ & ΠΙΠΕΡΙ
30 δοκιμασμένες συνταγές από τους καλύτερους σεφ!
Η Μυρσίνη Λαμπράκη, ο Γιάννης Μπαξεβάνης, ο Μιχάλης Νουρλόγλου, ο Στέλιος Αρακάς, η Αντωνία Κατή, η Ελένη Σαβιολάκη, ο Αριστοτέλης Μέγκουλας, ο Άκης Ανδρεάκος και η Ρένα Οροκλού ετοιμάζουν τις πεντανόστιμες ιδέες!
Σε αυτό το τεύχος: μεζέδες του ούζου: Θαλασσινά, κεφτέδες, σαλάτες και ψιλά ψάρια, για τσιμπολογήματα και παρεΐστικα καλέσματα. 
Αφιέρωμα χταπόδι: Το αγαπημένο θαλασσινό του καλοκαιριού σε έξι διαφορετικές ιδέες για νόστιμα μαγειρέματα. 
Κοτόπουλο x4: Εύκολο και ευέλικτο, είναι ό,τι πρέπει για τα ψησίματα και τα ελαφριά γεύματα. Με απολαυστικές μαρινάδες να το απογειώνουν. 
Η ώρα της δροσιάς: Η κουζίνα γεμίζει φρούτα της εποχής, εύκολες κρέμες, παγωτά και ανάλαφρα ζελέ. Υποδεχθείτε γλυκά τις πρώτες ζέστες. 
Πολλές ακόμη προτάσεις, εστιατόρια, μαγαζιά, προϊόντα, ειδήσεις, ιστορίες, τεχνικές και μυστικά.
ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟ ΚΟΥΠΟΝΙ 
ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΜΑΣ
Το κουπόνι ισχύει για όλες τις Αεροπορικές εκδρομές στο εξωτερικό που διοργανώνει το GREFIS HOLIDAYS – Η εξαργύρωση του κουπονιού ισχύει για το διάστημα 01/07 έως 30/09 – Το κουπόνι δεν ισχύει για αεροπορικές εκδρομές αξίας μικρότερης των 350 € -το κουπόνι δεν ισχύει για εκδρομές με την ένδειξη προσφορά ή Special offer