Η Κυριακάτικη Ελευθερία του Τύπου κυκλοφορεί στις 11 Ιουνίου με 3 μεγάλες προσφορές στα περίπτερα όλης της χώρας.
ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΟ CD
ΧΑΡΙΣ ΑΛΕΞΙΟΥ 
ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟ ΜΑΝΟ ΛΟΪΖΟ
ΖΩΝΤΑΝΗ ΗΧΟΓΡΑΦΗΣΗ

Η μεγαλύτερη συναυλία της μοναδικής Χαρούλας Αλεξίου για την πολύ σημαντική συνεργασία της με τον Μάνο Λοΐζο, δόθηκε στο κατάμεστο Ωδείο Ηρώδου του Αττικού, το 2007. Πρώτη φορά που η ερμηνεύτρια ηχογραφεί και κυκλοφορεί μία παράσταση δηλώνοντας με αυτόν τον τρόπο την δική της συγκίνηση, τον ενθουσιασμό και τον σεβασμό της, στον μεγάλο δημιουργό. Ως επακόλουθο, η προσέλευση του κόσμου εκείνο το βράδυ ήταν εντυπωσιακή, το χειροκρότημα που ακούγεται, ασυγκράτητο. Τα τραγούδια της, λατρεύονται ακόμη σε κάθε γωνία της Ελλάδας και ακολουθούν την Χάρις Αλεξίου σε όλη την πορεία της.
«Σαν να άκουγα την φωνή του, σαν να τον έβλεπα να διευθύνει την ορχήστρα, να με καθοδηγεί, να μου δείχνει τον τρόπο του. Οι προβολείς με απομόνωναν κάποιες στιγμές από τον κόσμο. ΄Εκλεινα τα μάτια μου και ένιωθα την φωτογραφία του πίσω από την πλάτη μου πάνω στην σκηνή να ζωντανεύει. Νέα παιδιά τραγουδούσαν μαζί μου. Οι πιο μεγάλοι συγκινημένοι θυμόντουσαν και ξαναζούσαν τα νιάτα τους. «πεθαίνει μόνο αυτός που λησμονιέται» είπε κάποιος. Ο Μάνος είναι ζωντανός και μας μιλάει ακόμα. Αυτή η λατρεία δεν είναι τυχαία. Είμαι πολύ τυχερή που βρέθηκα στον δρόμο του και τον βαδίζω ακόμα. Τον δικό του δρόμο που έχει τη δική του ιστορία.»
Χ. Αλεξίου

Το μοναδικό LIVE άλμπουμ περιλαμβάνει τα τραγούδια:
• Σ΄ακολουθώ
• Κι Εγώ Σαν Πόλη
• Πες μου Πως Γίνεται
• Μια Καλημέρα
• Τζαμάικα
• Νανούρισμα
• Ο Αρχηγός
• Μη Με Ρωτάς
• Αχ Χελιδόνι μου
• Την Ογδοη Μέρα
• Λίγα Γαρούφαλα
• Μες στο πλήθος
• Σε πέντε ώρες ξημερώνει Κυριακή
• Τέλι τέλι τέλι
• Πόσο σ΄αγαπώ
• Όλα σε θυμίζουν 
----
ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ
Ο δρόμος είναι η χαρά
Της Λίας Μεγάλου-Σεφεριάδη
Κλασσικό μυθιστόρημα
24η έκδοση
Ένα εξαιρετικό κείμενο της σύγχρονης ελληνικής λογοτεχνίας που κυκλοφόρησε πριν είκοσι χρόνια, και συνεχίζει να επανακυκλοφορεί διαχρονικά από τον ίδιο εκδοτικό οίκο κυκλοφορεί τώρα σε 24η έκδοση από την «Κυριακάτικη Ελευθερία του Τύπου».
Μέσα στη δίνη της μικρασιατικής καταστροφής ένα βρέφος φυγαδεύεται, για να βρει καινούργια πατρίδα και οικογένεια σ’ ένα νησί του Αιγαίου. Αυτή είναι η Ελένη, μια αγράμματη νησιώτισσα, που κατέχει τη δυσκολότερη απ’ όλες τις τέχνες: την τέχνη της ζωής. Το «ιαματικό» αυτό βιβλίο εξιστορεί τον βίο της, βίο παράλληλο με εκείνον της νεότερης Ελλάδας.
Το βιβλίο είναι ένας ύμνος στην αισιοδοξία και στη δύναμη του ανθρώπου που βυθίζει τον αναγνώστη σ’ έναν κόσμο γεμάτο θάλασσα, χρώματα και αιγαιοπελαγίτικο φως.
Χαρακτηριστικά αποσπάσματα:
«…Όποιος ευχαριστιέται με τα μικρά και τα λίγα, γεμάτη λαχεία είναι η ζωή»…..
«…Η καλοσύνη στα λόγια γεννάει την εμπιστοσύνη, η καλοσύνη στη σκέψη γεννάει την κατανόηση, η καλοσύνη στην πράξη γεννάει την αγάπη….»
… λέει η ηρωίδα
Το βιβλίο «Ο δρόμος είναι η χαρά» εκδίδεται και κυκλοφορεί από τις εκδόσεις «ΚΕΔΡΟΣ».
----
ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΚΗ ΣΕΙΡΑ σε DVD 
PAW PATROL 
ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΛΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΩΝ €2! 

ΤΑ ΝΕΑ DVD ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗΣ ΣΕΙΡΑΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΟΥ!
MH XAΣΕΤΕ ΤΟ ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΙΟ DVD ME 3 ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ
Το PAW Patrol είναι μια σειρά για παιδιά προσχολικής ηλικίας με πρωταγωνιστές 6 ηρωικά κουτάβια και επικεφαλής ένα 10χρονο αγόρι, ειδικό στις νέες τεχνολογίες, τον Ryder. Με έναν μοναδικό συνδυασμό δεξιοτήτων, ένα φοβερό όχημα και φυσικό χιούμορ, η ομάδα PAW Patrol συνεργάζεται για να φέρει εις πέρας δύσκολες αποστολές διάσωσης ώστε να προστατεύσει την κοινότητα Adventure Bay. Από τον Μάρσαλ, το σκυλί-πυροσβέστη έως τον Τσέις, το σκυλί-αστυνομικό, και τον Σκάι, που πιλοτάρει ελικόπτερα, κάθε κουτάβι έχει τη δική του προσωπικότητα και τις δικές του ικανότητες, αλλά συνολικά η παρέα χαρακτηρίζεται για τη μοναδική ομαδικότητα που τη διακρίνει.
Όλα τα κουτάβια έχουν σκυλόσπιτα που μετατρέπονται σε σούπερ οχήματα και τσαντάκια που τα βοηθούν να χειριστούν οποιοδήποτε πρόβλημα - όπως το να βοηθήσουν γατάκια που βρίσκονται σε κίνδυνο, ή να σώσουν ένα τρένο από μία κατολίσθηση! Και δεν έχει σημασία πόσο χρονοβόρα είναι η κάθε αποστολή, η ομάδα πάντα βρίσκει χρόνο για παιχνίδι, για γέλιο, και για να… ξύσει το αυτί του Ryder.