Ετοιμοι να καταθέσουν τη ψυχή τους στο παρκέ του ΟΑΚΑ είναι οι παίκτες του Ολυμπιακού, οι οποίοι ακόμη και αν δεν έχουν μαζί τους τον Βασίλη Σπανούλη, ο οποίος ταλαιπωρείται από πυρετό και αμυγδαλίτιδα, θα τα δώσουν όλα για να πάρουν τη νίκη. 

Ο αρχηγός και ηγέτης του Θρύλου είναι αμφίβολος για τον δεύτερο τελικό του ελληνικού πρωταθλήματος, ωστόσο οι «ερυθρόλευκοι» έχουν δείξει πως ξέρουν τον τρόπο να φεύγουν με το διπλό από το ΟΑΚΑ τα τελευταία χρόνια.

Η ενδεχόμενη απουσία του Βασίλη Σπανούλη έχει συσπειρώσει ακόμη περισσότερο τους παίκτες του Γιάννη Σφαιρόπουλου και σίγουρα θα δώσουν ότι έχουν για να καταφέρουν να κάνουν το 2-0 στη σειρά των τελικών του πρωταθλήματος.

Ο Θρύλος ενωμένος είναι αποφασισμένος να αγωνιστεί και για τον Σπανούλη αν χρειαστεί και να δείξει στους «πράσινους» για ακόμη μία φορά ποιος είναι το «αφεντικό» στην Ελλάδα.

Ολοι γνωρίζουν το πόσο σημαντικός είναι ο άσος του Θρύλου στην ομάδα, όμως, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν αποδείξει ότι χωρίς αυτόν αγωνίζονται με περισσότερο πάθος, για να καλύψουν το κενό του, κάτι που αναμένεται να συμβεί και στο ΟΑΚΑ αν φυσικά δεν μπορέσει να αγωνιστεί ο αρχηγός.