Σήμερα διεξάγονται οι φοιτητικές εκλογές και το Peiraiasnews.gr επικοινώνησε με τον υπεύθυνο της ιστορικής παράταξης της ΔΑΠ – ΝΔΦΚ στο Πανεπιστήμιο του Πειραιά κ. Σαράντο Δημάρακη ο οποίος κάλεσε τον κόσμο να συμμετάσχει στις φοιτητικές εκλογές και να ενισχύσει με την ψήφο την ΔΑΠ- ΝΔΦΚ.

Παράλληλα ο κ. Δημάρακης τόνισε τους λόγους για τους οποίους η ΔΑΠ- ΝΔΦΚ κερδίζει εδώ και χρόνια στο Πανεπιστήμιο του Πειραιά

Αναλυτικά η δήλωση του: 

Η ΔΑΠ στο Πανεπιστήμιο Πειραιά, αποδεικνύει κάθε χρόνο πως είναι η μόνη οργάνωση που καταθέτει προτάσεις για να βελτιώσει την καθημερινότητα όλων των φοιτητών.

• Είμαστε αυτοί που κάποτε προτείναμε την ίδρυση των μεταπτυχιακών προγραμμάτων, και οι υπόλοιποι μας κατηγορούσαν ότι εναντιωνόμαστε στον φοιτητή και τώρα όλοι αυτοί κάνουν αιτήσεις για να μπουν στα μεταπτυχιακά.

• Είμαστε αυτοί που όταν προτείναμε την δημιουργία ανταλλαγής φοιτητών μεταξύ των χωρών της Ευρώπης, το γνωστό Erasmus, οι άλλοι έκαναν καταλήψεις και χάναμε εξεταστικές με το σύνθημα «Κανένας φοιτητής εκτός συνόρων».

Η ΔΑΠ συνεχίζει να καταθέτει πρωτοποριακές προτάσεις όταν οι άλλοι υποστηρίζουν τον μηδενισμό και την οπισθοδρόμηση.

• Προτείνουμε την επέκταση του Erasmus και στα Πανεπιστήμια της Αμερικής!

• Καταφέραμε την έκπτωση στα μεταπτυχιακά σε όλους τους αποφοίτους του Πανεπιστημίου μας!

• Και είμαστε αυτοί, που προτείναμε και πιέζουμε με όλες μας τις δυνάμεις να θεσπιστεί η πτυχιακή εξεταστική για πάντα! 

Την Τετάρτη στις 24 Μαΐου καλούμε όλους τους φοιτητές να συμμετάσχουν στην γιορτή της δημοκρατίας, τις φοιτητικές εκλογές! 

Στηρίξτε την ΔΑΠ-ΝΔΦΚ!

 

Πρόεδρος ΔΑΠ-ΠΑ.ΠΕΙ.

Δημαράκης Σαράντος