Σοκάρουν τα στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας για το φρικτό έγκλημα στους Αγίους Ασωμάτους Αίγινας, με θύματα μια 71χρονη και τον 44χρονο ανιψιό της.

(*** Διαβάστε όλο το ιστορικό εδώ: Βρέθηκαν δύο απανθρακωμένα άτομα μέσα σε σπίτι στην Αίγινα και Τι λέει συγγενής των νεκρών από το σοκαριστικό έγκλημα στην Αίγινα)

Σύμφωνα με το πόρισμα του ιατροδικαστή, οι δράστες χτύπησαν τόσο άγρια τα δύο θύματα, προκειμένου να μάθουν που έκρυβαν χρήματα και πολύτιμα αντικείμενα, ώστε τους προκάλεσαν συντριπτικά κατάγματα, σχεδόν σε όλο το σώμα τους και στη συνέχεια, ενώ ακόμα ανέπνεαν τους έβαλαν φωτιά. 

Παράλληλα, είναι χαρακτηριστικό το γεγονός ότι οι δράστες στην προσπάθειά τους να βρουν κρυμμένα χρήματα και πολύτιμα αντικείμενα, έχουν καταστρέψει το εσωτερικό του σπιτιού, όπου διέμεναν η 71χρονη με τον ανιψιό της.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, στην Αίγινα κυκλοφορούσαν φήμες για κρυμμένες λίρες που είχε στην οικία της η άτυχη γυναίκα και για μετρητά που είχε πάρει ο ανιψιός της, μετά την πώληση ενός σπιτιού, πριν από λίγο καιρό. Οι φήμες αυτές φαίνεται, όπως εκτιμούν οι αστυνομικοί, ότι αποτέλεσε το κίνητρο των δραστών για τη φρικτή δολοφονία των δύο ατόμων.

Η αστυνομία εστιάζει τις έρευνές της στο φιλικό περιβάλλον της 71χρονης και του 44χρονου, που, όπως φαίνεται, γνώριζε πολύ καλά για την οικονομική κατάστασή τους.

Επιπλεόν, κανείς από τους γείτονες, την ημέρα του φόνου, δεν άκουσε τα σκυλιά που υπήρχαν έξω από το σπίτι των θυμάτων να γαβγίζουν. Γεγονός, που ενισχύει την άποψη της αστυνομίας ότι οι δράστες ήταν οικεία πρόσωπα των θυμάτων.