Πέπλο μυστηρίου καλύπτει πώς έχασαν τη ζωή τους ένας 44χρονος και μια 71χρονη στην Αίγινα, καθώς τα δύο σώματά τους βρέθηκαν απανθρακωμένα αργά το βράδυ της Δευτέρα, μετά από πυρκαγιά σε σπίτι στο νησί και συγκεκριμένα στην περιοχή 'Αγιοι Ασώματοι.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το τοπικό αστυνομικό τμήμα της περιοχής ειδοποιήθηκε χθες βράδυ από γείτονες ότι κάτι ύποπτο συμβαίνει στη συγκεκριμένη κατοικία.

'Αμεσα, έσπευσε στο σημειό δύναμη της αστυνομίας όπου διαπίστωσε ίχνη παραβίασης της κεντρικής πόρτας και μικρής έκτασης πυρκαγιά, ενώ μέσα στην κατοικία κείτονταν νεκρά δύο άτομα που έφεραν εγκαύματα.

Στο σημείο έσπευσε και δύναμη της πυροσβεστικής υπηρεσίας με ένα όχημα και τρεις άνδρες, η οποία ωστόσο δεν χρειάστηκε να επέμβει καθώς η φωτιά είχε σβήσει.

Πηγές από την ασφάλεια Πειραιά αναφέρουν ότι ο 44χρονος ήταν ανηψιός της 71χρονης και έμενε σε άλλη κατοικία στην ίδια περιοχή.

Η κατοικία στο μεγαλύτερο μέρος της ήταν αναστατωμένη, ενώ η αστυνομία εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα ακόμα και αυτό της εγκληματικής ενέργειας.

Την υπόθεση έχει αναλάβει το τμήμα εγκλημάτων κατά της ζωής της Ασφάλειας Αττικής, κλιμάκιο της οποία βρίσκεται στο σημείο του τραγικού συμβάντος