ΝΕΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Μ. Καραγάτσης

Ο ΚΙΤΡΙΝΟΣ ΦΑΚΕΛΟΣ – Β’ ΤΟΜΟΣ
ΣΕ ΥΠΕΡΠΟΛΥΤΕΛΗ ΣΚΛΗΡΟΔΕΤΟ ΤΟΜΟ
 
Μη χάσετε το δεύτερο βιβλίο της σειράς, το συγκλονιστικό μυθιστόρημα «Ο Κίτρινος Φάκελος»

ΤΟΜΟΣ Β’

«Συνεχίζοντας το μεγάλο μυθιστόρημα ο συγγραφέας μας μεταφέρει στην πρώτη γραμμή της γνησιότερης παράδοσης του είδους, όπου το ενδιαφέρον της πλοκής συναγωνίζεται το ενδιαφέρον της κοινωνικής και της ατομικής ψυχογραφικής παρατήρησης.
Οι δραματικές συγκρούσεις στο εσωτερικό μιας ομάδας ανθρώπων , όπου το συμφέρον καταργεί κάθε αίσθημα αλτρουϊσμού διογκώνοντας στο έπακρο τα νοσηρά πάθη. Ο κεντρικός ήρωας , ο λογοτέχνης και δικηγόρος Μάνος Τασάκος , ο δυναμικός κατακτητής, ο ηθικά αδιάφορος , ο σκληρός πειραματιστής του ανθρώπινου πάθους , αλλά και ο νοήμων, ο ιδιοφυής, ο ευαίσθητος και συγκλονιστικά ανθρώπινος , θα μείνει στη λογοτεχνία μας ολοζώντανος τύπος αυθύπαρκτος , απ΄τις μορφές εκείνες που συνεχίζουν αυτόνομη και αυτοτελή τη ζωή τους και έξω από τις σελίδες όπου τις πρωτόστησε ο δημιουργός τους.»

«Οποιοδήποτε μυθιστόρημά μου μπορώ να σας το διηγηθώ αρκετά λεπτομερώς μέσα σε μισήν ώρα. Αλλά τον Κίτρινο Φάκελο μου είναι αδύνατον να τον διηγηθώ! ¨όχι επειδή δεν υπάρχει πλοκή. Απεναντίας τα πολυποίκιλα γεγονότα περιπλέκονται με συνέπεια τόσο αρρήκτως  δέκαστη, ώστε οποιαδήποτε από τις αμέτρητες λεπτομέρειες και αν λησμονήσω, η διήγηση μου γίνεται ακατανόητη» 
 
Μ. Καραγάτσης
Η σειρά με τα αριστουργήματα του Μ.Καραγάτση συνεχίζεται κάθε εβδομάδα ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ και ΜΟΝΟ στην Κυριακάτικη Ελευθερία του Τύπου. Μια εκπληκτική επιλογή από τα πιο σημαντικά έργα του σπουδαίου Έλληνα λογοτέχνη σε υπερπολυτελείς σκληρόδετες εκδόσεις!

Τα έργα που ακολουθούν τις επόμενες εβδομάδες είναι:
 Ο Συνταγματάρχης Λιάπκιν
 Η Χίμαιρα  
 Αίμα Χαμένο και Κερδισμένο
 Ο Κοτζάμπασης του καστρόπυργου
 Τα στερνά του Μίχαλου   
 
ΝΕΟ ΑΚΥΚΛΟΦΟΡΗΤΟ CD
ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΑΛΑΝΗ
Το Βαλς των χαμένων μετά
 
 
ΤΡΕΙΣ ΧΑΡΙΣΜΑΤΙΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, TΡΕΙΣ ΓΕΝΙΕΣ, ΤΡΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ «ΧΟΡΕΥΟΥΝ» ΒΑΛΣ ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΑΛΑΝΗ - ΝΙΚΟΣ ΜΩΡΑΙΤΗΣ – ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ ΔΡΑΚΟΣ 

Η Δήμητρα Γαλάνη έχει χαράξει μια μεγάλη διαδρομή προκλητικών συνεργασιών, έχει κατ’ επανάληψη προτείνει και καθιερώσει νέους καλλιτέχνες, έχοντας παράλληλα πειραματιστεί σε νέους μουσικούς δρόμους με μεγάλη τόλμη. Επανέρχεται λοιπόν μαζί με τους Νίκο Μωραΐτη και
Ευστάθιο Δράκο, των Minor Project, σε ένα ολοκαίνουριο άλμπουμ! To νέο αυτό CD περιλαμβάνει το τραγούδι «Η Εκδρομή» που έχει γίνει ήδη μεγάλη επιτυχία, αλλά και πολλά ακόμα τραγούδια που σίγουρα θα μπουν στην καρδιά μας!

Το CD περιλαμβάνει τα τραγούδια:
1. Το Βαλς Των Χαμένων Μετά
2. Νερό
3. Βεγγαλικά
4. Εκδρομή
5. Όστρακο
6. Κόρθι
7. Ευτυχισμένοι Άνθρωποι
8. Ο Ψαράς Των Λέξεων
9. Οικόπεδο
10. Νερό
11. Ευτυχισμένοι Άνθρωποι

 
Το νέο DVD της αγαπημένης σειράς PAW PATROL - και με την έκδοση των 2 ευρώ.
Μην χάσετε τα 3 πρώτα επεισόδια της σειράς σε ένα dvd