Ο Θρύλος και ο κόσμος του γιορτάζουν και η αγαπημένη σας εφημερίδα φροντίζει ώστε οι απανταχού ΓΑΥΡΟΙ να πανηγυρίσουν την κατάκτηση του τίτλου της αγαπημένης τους ομάδας με ένα ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΟ T-SHIRT, για τα 44 πρωταθλήματα του Ολυμπιακού, αλλά και το ρεκόρ των 7 σερί τίτλων.

Αυτή την Κυριακή 07/05, πάμε όλοι οι ΓΑΥΡΟΙ μαζί στη μεγάλη φιέστα που θα διεξαχθεί στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» φορώντας το φανελάκι του 44ου και στέλνοντας μήνυμα σε όλους τους εχθρούς του συλλόγου.

Μία σπάνια προσφορά στον «ΓΑΥΡΟ» αυτής της Κυριακής, την οποία δεν πρέπει να χάσει κανείς οπαδός του Θρύλου.

 

Οι προσφορές, ωστόσο, δεν σταματούν εδώ. ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 08/05 ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΑ, στα περίπτερα όλης της χώρας θα μπορείτε να προμηθευτείτε μαζί με τον «ΓΑΥΡΟ» το νέο περιοδικό του «ΓΑΥΡΟΥ»: «44 ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ ΣΟΥ». Ολα τα πρωταθλήματα του Ολυμπιακού στην βιβλιοθήκη σας, με σπάνιο φωτογραφικό και αρχειακό υλικό, από το αρχείο του Κώστα Νικολακόπουλου. ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ Survivor: Ο κακός χαμός στους Μαχητές MEDIA,07:22 Πηγή: http://www.parapolitika.gr/article/tin-kiriaki-me-ton-gavro-sillektiko-t-shirt-gia-ta-44-protathlimata-tou-thrilou