Την στήριξη του  στον Ολυμπιακό εξέφρασε για ακόμα μία φορά ο Δημήτρης Καμμένος.

Ο Βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων από τη Β΄ εκλογική περιφέρεια του Πειραιά λίγες ώρες μετά την ανοιχτή συζήτηση που διοργανώθηκε στο «Γ. Καραϊσκάκης» από φορείς που στηρίζουν την ομάδα στον πόλεμο που δέχεται, έκανε την υπέρβαση και έγραψε στο προσωπικό του προφίλ στο facebook πως συμφωνεί με την πρόταση του Κώστα Κατσαφάδου, ενώ τονίζει χαρακτηριστικά πως «δεν θα πουλήσουμε ποτέ τον Ολυμπιακό, τα τηλέφωνα μας είναι ανοιχτά για οποιονδήποτε».

Αναλυτικά η ανάρτηση του Δημήτρη Καμμένου

Λιγα λογια στους φιλους του Ολυμπιακου μας
(απο την χθεσινη συναντηση μας στο Γ. Καραϊσκακης)

"Όταν αντέδρασα εγώ δημόσια για τον Ζουράρι κανένας δεν είπε μπράβο. Όταν βάζει το τρίποντο ο Σπανούλης και πανηγυρίζω μέσα στη Βουλή την άλλη μέρα είμαι στα μανταλάκια. Είμαι σύμφωνος με τον Κατσαφάδο. Άμεση στήριξη στο δίκιο, δεν θέλω χειροκρότημα... Δεν έχει ανάγκη κανέναν ο Ολυμπιακός. Κανένα φάντασμα δεν μπορεί να εμφανιστεί και να πάρει κάτι από τον Ολυμπιακό. Χτυπάνε πάντα τον πρώτο.
​Ποιος να μας πει και τι με 44 πρωταθλήματα; Είναι ξεκάθαρο ότι χτίζεται ένα σύστημα... Δεν είμαστε κατά των επενδύσεων. Όλοι εμείς οι Ολυμπιακοί, κοιταζόμαστε στα μάτια. Γίνονται διαφορά στην πολιτική ζωή για τα οποία δεν φταίει ο καθένας. Δεν θα πουλήσουμε ποτέ τον Ολυμπιακό, τα τηλέφωνα μας είναι ανοιχτά για οποιονδήποτε".