Η Γεωργία Γενιά λίγες ώρες μετά την συμμετοχή της στην ανοιχτή συζήτηση που έγινε στο «Γ. Καραϊσκάκης» με θέμα τον πόλεμο που δέχεται το σωματείο του Ολυμπιακού, διευκρίνισε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook, πως θα σταθεί δίπλα στην ομάδα του Πειραιά και πως κάθε αδικία ενάντια στον Ολυμπιακό την βρίσκει αντίθετη.

Παράλληλα η βουλευτής με το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ στην Α΄ εκλογική περιφέρεια του Πειραιά επεσήμανε πως ο Ολυμπιακός είναι ένα κοινωνικό φαινόμενο και τόνισε χαρακτηριστικά πως «ο Ολυμπιακός και ο Πειραιάς είναι δυο έννοιες άρρητα συνδεδεμένες», στέλνοντας με αυτό τον τρόπο το μήνυμα της προς πάσα κατεύθυνση.

Αναλυτικά η δήλωση της: 

Ακολουθώντας την πάγια θέση μου να ειμαι πάντα δίπλα στα αθλητικά σωματεία του Πειραιά, δεν θα μπορούσα να μην δηλώσω παρουσα στο κάλεσμα του Ολυμπιακού μας. Ο Ολυμπιακός είναι ένα τεραστιο κοινωνικό φαινόμενο για όλη την Ελλάδα πόσο μάλλον για τον Πειραιά για αυτό και με μεγάλο ενδιαφέρον ακουσα τις απόψεις και τις θέσεις των ανθρώπων που βρίσκονται μέσα και γύρω από τον Ολυμπιακό καθώς και τους προβληματισμούς τους σχετικά με τις αποφάσεις που παρθηκαν εναντίον του Συλλόγου. Κάθε αδικία ενάντια στον Ολυμπιακό με βρίσκει αντίθετη όπως και κάθε Πειραιωτη αφού ο Ολυμπιακός και ο Πειραιάς είναι δυο έννοιες άρρητα συνδεδεμένες.