«Γκελ μπουρντά», που σημαίνει «για ελάτε» στα τούρκικα, απάντησε ο Άδωνις Γεωργιάδης στον Ιβάν Σαββίδη με αφορμή τη συνέντευξη του επιχειρηματία για τον Αλέξη Τσίπρα, σχολιάζοντας «Τι είναι η ΝΔ; Κάποιο κόμμα που φοβάται; Σε ποια χώρα νομίζει ότι μιλάει;».

Μιλώντας στον Metropolis 95.5, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ απάντησε στη δήλωση Σαββίδη πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν θα γίνει ποτέ πρωθυπουργός, σημειώνοντας ότι «Το ποιος θα γίνει πρωθυπουργός δεν το αποφασίζει ο Άδωνις, ο Ιβάν ή ο… Μάριος αλλά ο ελληνικός λαός όταν πάει στις κάλπες. Άρα ας αφήσουμε τον ελληνικό λαό να αποφασίσει και να μην κάνουμε δηλώσεις που στο μέλλον μπορεί να μετανιώσουμε κιόλας».

Για τη συνέντευξη στο Πρώτο Θέμα, σχολίασε πως «ο Σαββίδης διέβη τον ρουβίκωνα. Έπαψε να είναι ένας απλός επενδυτής, έγινε ένα πολιτικό στέλεχος της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ.

Ταύτισε τις όποιες επιχειρηματικές του κινήσεις με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ. Είναι αναφαίρετο δικαίωμά του, αλλά ταυτόχρονα δεν μπορεί να έχει δύο ρόλους. Και επιχειρηματίας και πολιτικό στέλεχος δεν γίνεται. Στη Ρωσία του Πούτιν μπορεί να γίνεται. Σε χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης δεν γίνεται».

Για αν διαβάσετε όλη τη συνέντευξη πατήστε ΕΔΩ