Με την Εφές παίζει απόψε ο Ολυμπιακός στον πέμπτο και τελευταίο αγώνα της σειράς. Το αντίτιμο που θα πάρει όποια ομάδα κερδίσει, θα είναι η συμμετοχή της στο Final 4 της Ευρωλίγκας. Όποιος προκριθεί, θα κάνει παρέα στις Ρεάλ, Φενέρ και ΤΣΣΚΑ, με τον Ολυμπιακό βέβαια να είναι το φαβορί.

Έχει φάει με το κουτάλι τέτοιους αγώνες ο Ολυμπιακός, έχει ανατρέψει πολλά αυτή η ομάδα και σίγουρα θα δώσει αυτό που πρέπει στον κόσμο της. Δεν είναι άλλο από τη χαρά, με τους ΓΑΥΡΟΥΣ να κατακλύζουν το ΣΕΦ και να έχουν εξαφανίσει όλα τα εισιτήρια, 2.5 ώρες από τη στιγμή που τέθηκαν στην κυκλοφορία.

Όπως καταλαβαίνετε, το ΣΕΦ θα βράζει απόψε και θα «λιώσει» τους Τούρκους, που δεν ξέρουμε πώς θα φύγουν μετά. Με αεροπλάνο ή πούλμαν. Αυτό εννοούμε για να μην υπάρξει παρεξήγηση. Στον Ολυμπιακό γνωρίζουν πως αυτό το παιχνίδι είναι πάρα πολύ δύσκολο, αλλά γνωρίζουν επίσης με την αρωγή των οπαδών τους, θα πάρουν την έξτρα ώθηση που χρειάζονται για να κερδίσουν την Εφές και μαζί την πρόκριση στο Final 4 της Ευρωλίγκας.