Ο Μίλαν Τόμιτς σε δηλώσεις του αμέσως μετά το τέλος του ματς με την Αναντολού Εφές υπογράμμισε πως ο Ολυμπιακός έδειξε τον χαρακτήρα του, καθώς και τι ομάδα είναι.

Ο βοηθός προπονητή των «ερυθρόλευκων» επισήμανε ωστόσο πως η ομάδα του δεν έχει τελειώσει ακόμη τη δουλειά της και έχει ακόμη ένα παιχνίδι για να βρεθεί στο φετινό Final 4.

Τέλος, δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην απόδοση του Βασίλη Σπανούλη, τον οποίο χαρακτήρισε καταπληκτικό σε όλη τη σειρά με την τουρκική ομάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μίλαν Τόμιτς:

Για το που κρίθηκε το ματς:

«Σίγουρα βρεθήκαμε πίσω στο σκορ από το 1ο δεκάλεπτο. Κρατήσαμε όμως τη ψυχραιμία μας. Η ομάδα ήταν ήρεμη αντέδρασε και κατάφερε να γυρίσει το ματς. Στα πρώτα δύο δεκάλεπτα είχαν 67 και 62% στο δίποντο. Αυτό το ποσοστό κατέβηκε στο 48 στο τέλος του παιχνιδιού, ενώ και το τρίποντό τους ήταν και πάλι κακό.

Εμείς με 46% στο τρίποντο είναι δύσκολο να χάσουμε. Δεν είναι όμως τρελά σουτ, όπως στο προηγούμενο παιχνίδι, καθώς κακά τα ψέματα στο προηγούμενο ματς ο Σπανούλης πήρε μεγάλα σουτ για να γυρίσει τον αγώνα. Ηταν σουτ από σετ παιχνίδι και έπειτα από καλό διάβασμα και με αρκετή δημιουργία. Εμείς δείξαμε το χαρακτήρα μας, καθώς και ότι είμαστε ομάδα. Όμως δεν τελειώσαμε τη δουλειά, κάναμε απλά το 2-2. Η ομάδα έδειξε επίσης ότι με την πλάτη στον τοίχο αντιδράει καλύτερα».

Για τον Βασίλη Σπανούλη:

«Εντάξει ο Βασίλης είναι καταπληκτικός σε όλα τα παιχνίδια, ειδικά σήμερα με τους 18 πόντους που σημείωσε. Τα τρίποντα που πήρε ο Σπανούλης είναι για σεμινάριο. Ολοι ξέρουν ποιος είναι ο Βασίλης, όμως δεν είναι μόνο αυτός είναι ο Πρίντεζης, ο Γκριν και γενικά η νίκη οφείλεται στη συνολική προσπάθεια».