Πανέτοιμος για το κρίσιμο 4ο παιχνίδι κόντρα στην Αναντολού Εφές στην Τουρκία είναι ο Ολυμπιακός. Live από το gavros.gr στις 21:15/ΕΡΤ2

Οι «ερυθρόλευκοι» είναι αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα για 40 λεπτά στο παιχνίδι της Παρασκευής, προκειμένου να κάνουν το 2-2 και να φέρουν ξανά πίσω στο ΣΕΦ τη σειρά.

Οι Πειραιώτες γνωρίζουν πολύ καλά πόσο σημαντικό είναι το συγκεκριμένο παιχνίδι και για αυτό θα καταθέσουν και τη ψυχή τους στο παρκέ όλοι, για να βοηθήσουν την ομάδα τους να πάρει τη νίκη.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιάννης Σφαιρόπουλος υπολογίζει σε όλους τους παίκτες του, αν και οι Μπιρτς (ελαφρύ διάστρεμμα) και Μιλουτίνοφ (αιμάτωμα στο γόνατο) νιώθουν ενοχλήσεις και δεν είναι απόλυτα έτοιμοι.

Ωστόσο, σε τέτοια ματς κανείς δεν μπορεί να μείνει έξω και έτσι και οι δύο τους θα σφίξουν τα δόντια και θα αγωνιστούν κανονικά, βοηθώντας την ομάδα τους.

Οι πρωταθλητές Ελλάδος έχουν αποδείξει σε πολλές περιπτώσεις, ότι στα δύσκολα γίνονται ακόμη καλύτεροι, κάτι που θα γίνει και σε αυτό το παιχνίδι.