Μία όμορφη… οικογένεια είναι εκεί στον Παναθηναϊκό. Στα πάντα ρε αδερφέ. Υπάρχει σύμπνοια. Στο αγωνιστικό, το προπονητοφαγικό (ήδη έχει ξεκινήσει η… εσωτερική μουρμούρα για τον Πασκουάλ), ακόμα και σε εκείνο των πολιτικών πεποιθήσεων.

Που θέλουμε όμως να καταλήξουμε; Μα σε όσα υποστήριξε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram αναφορικά με την εκλογή της Λεπέν, μιλώντας και για την νίκη του Τραμπ στις εκλογές των ΗΠΑ. Τι έγραψε λοιπόν;

« Μετά την νίκη του Τραμπ τώρα έχουμε και τη νίκη της Λεπέν... Φαίνεται πως ο πλανήτης μας έχει ακόμη μία ευκαιρία».

Και τι θέλουμε να τονίσουμε εδώ; Την άκρως αντικρουόμενη στάση των ίδιων των αθλητών του, στην εκλογή Τραμπ και το πόσο βαριές ήταν οι εκφράσεις τους στο άκουσμα της είδησης πως μπορεί να είναι ο επόμενος πλανητάρχης.

Να σας τα θυμίσουμε. Αρχικά ο Τζέιμς Γκιστ στα ΝΕΑ είχε πει "δεν συζητώ καν την περίπτωση του Ντόλαντ Τραμπ, που με τίποτε δεν θα τον ψήφιζα. Είναι δυνατόν μαύρος Αμερικανός και να θέλεις τον Τραμπ;", ενώ στο ίδιο μέσο, ο Μάικ Τζέιμς είπε: "πιστεύω ότι ούτε η Χίλαρι Κλίντον αλλά ούτε ο Ντόναλντ Τραμπ είναι οι κατάλληλοι άνθρωποι για να λύσουν τα μεγάλα προβλήματα της πατρίδας μου. Ξέρεις, μου θυμίζει λίγο σαν να πρόκειται για ένα ζευγάρι που μόλις έχει χωρίσει και το παιδί πρέπει να διαλέξει εάν θα μείνει με τον μπαμπά (Τραμπ) ή τη μαμά (Κλίντον). Εάν ήμουν εγώ αυτό το παιδί, θα διάλεγα να μείνω με τη γιαγιά και όχι με κάποιον από αυτούς».

Την ίδια ώρα ο Σίνγκλετον δεν σταματούσε να γράψει υποτιμητικά σχόλια για τον Τραμπ στο twitter του ενώ ο Γκάμπριελ φάνηκε πιο απηυδισμένος λέγοντας στον Sport24 «Είναι τρελό αυτό που συμβαίνει. Στο τέλος της ημέρας, αυτό που με απασχολεί είναι τι γίνεται με εμάς που αγωνιζόμαστε μακριά από τις ΗΠΑ. Συμπεριλαμβανομένου του εαυτού μου, των συμπαικτών μου και των υπόλοιπων αθλητών. Ξέρουμε ότι μπορεί να αντιμετωπίσουμε προβλήματα σε κάποιες χώρες, αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι. Πρέπει να αποδεχθούμε κάποια πράγματα, γιατί η κατάσταση δεν μπορεί να αλλάξει από εμάς».

Είπαμε.. Μία όμορφη οικογένεια στα πάντα…