Ο Περικλής Λασκαράκης είναι η «αιχμή του δόρατος» (μέχρι την… επόμενη) που χρησιμοποιούν αυτή την περίοδο οι «εξυγιαντές», προκειμένου να βλάψουν τον Ολυμπιακό. Παρότι όλη η Ελλάδα -ακόμη και οι ίδιοι- έχει αντιληφθεί ότι και αυτή η προσπάθεια θα πέσει στο κενό, αφού έγινε ρεζίλι στην Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ και τον ξεγύμνωσαν οι δικηγόροι του Ολυμπιακού, αξίζει να ρίξει κανείς μια ματιά στο παρελθόν του συγκεκριμένου κυρίου.

Ο β’ παρατηρητής του αγώνα με την ΑΕΚ, της ΕΠΣ Θεσσαλίας του Μπέου, είναι φανατικός οπαδός του ΠΑΟ. Δικαίωμά του, βεβαίως, ωστόσο πρέπει να επισημάνουμε ότι σε τέτοιες περιπτώσεις άνθρωπος που ορίζεται από την ΕΠΟ σε έναν αγώνα πρέπει να επιτελεί το έργο του χωρίς να παρασύρεται από τα… πάθη του. Και ούτε στα δικαστικά όργανα του ποδοσφαίρου να επαναλαμβάνει τις δηλώσεις του Μπέου, με αποτέλεσμα να γελάνε και τα τσιμέντα. Ειδικά εκεί που έπεσε σε αντιφάσεις και ζήτησε καρέκλα να καθίσει!

Μπορεί, λοιπόν, να μην παρασυρθεί από τα... πάθη του κάποιος που δεν κρύβει δημοσίως τα αισθήματά του εις βάρος του Θρύλου; Στις παρακάτω φωτογραφίες, θα δείτε μηνύματά του στο facebook, σε κάποια εκ των οποίων αποθεώνει εκστασιασμένος τον Τζιμπρίλ Σισέ! Και το timing δεν είναι καθόλου τυχαίο, αφού αυτά γράφτηκαν δυο μέρες μετά από τη νίκη (2-1) του ΠΑΟ επί των «ερυθρολεύκων» στο ΟΑΚΑ, στις 30 Οκτωβρίου 2010, με δυο γκολ του Γάλλου.

Ορίστε, λοιπόν, ποιος είναι ο «μάρτυρας» που επέλεξαν οι δήθεν εξυγιαντές για να πλήξουν τον Θρύλο: