Αποφασισμένοι να παίξουν με ακόμη περισσότερο πάθος και να πάρουν τη δεύτερη νίκη τους σε ισάριθμα παιχνίδια κόντρα στην Αναντολού Εφές για τα πλέι οφ της Ευρωλίγκας είναι οι παίκτες του Ολυμπιακού. Live από το gavros.gr στις 21:00/ΕΡΤ2

Οι «ερυθρόλευκοι» με τον κόσμο στο πλευρό τους, ο οποίος αναμένεται και πάλι να δημιουργήσει φανταστική ατμόσφαιρα στο ΣΕΦ θέλουν να κάνουν ακόμη ένα βήμα για το φετινό Final Four και είναι έτοιμοι να καταθέσουν και πάλι τη ψυχή τους στο παρκέ.

Οι παίκτες του Γιάννη Σφαιρόπουλου γνωρίζουν πως το παιχνίδι με την τουρκική ομάδα θα είναι εντελώς διαφορετικό από το πρώτο, στο οποίο επικράτησαν με 87-72. Πρέπει, λοιπόν, να είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι, προκειμένου να… πατήσουν από το πρώτο λεπτό ξανά την ομάδα του Βέλιμιρ Περάσοβιτς.

Ο Ελληνας κόουτς του Ολυμπιακού δεν αντιμετωπίζει νέα προβλήματα και υπολογίζει σε όλους τους παίκτες του για αυτή την κρίσιμη δεύτερη μάχη με την Εφές.

Μοναδικοί απόντες παραμένουν ο τραυματίας Ματ Λοτζέσκι, καθώς και ο Γιάννης Αθηναίου, ο οποίος βρίσκεται σε υποχρεωτική άδεια.