Δεν ξέρουμε αν το έχετε καταλάβει αλλά στον Παναθηναϊκό είναι μία… ωραία ατμόσφαιρα. Μία ευχάριστη οικογένεια πάνω απ’ όλα. Τόσο πολύ που έχουν φτάσει στο σημείο ο ένας να βγάζει στη φόρα τα άπλυτα του άλλου. Πόσα λεφτά είναι να δώσει η ΚΑΕ στον Ερασιτέχνη ως οφείλει για την εκμετάλλευση του σήματος και του ονόματος, που θέλει η κάθε πλευρά γήπεδο (ΟΑΚΑ ή Γουδή), πότε θα παραιτηθεί η διοίκηση του Ερασιτέχνη και με ποιους όρους για να αναλάβει ο Δ. Γιαννακόπουλος ώστε να βγάλει όπως παραδέχτηκαν και πρωτοσέλιδα τα τμήματα από την μεγάλη ταπείνωση ώστε να μην παρίστανται καν σε κάποιον τελικό. Μόνοι τους τα λένε… Μόνοι τα παραδέχονται και μένουν τα γραπτά. 

Πάμε παρακάτω… Ο υιός του Τάκη Μπαλτάκου, ο οποίος είναι πρόεδρος στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό (ναι, σε αυτόν που δεν πάνε καν τελικό) μίλησε και πάλι στο ραδιόφωνο του Αλαφούζου, τον sport fm και μεταξύ άλλων έκανε λόγο για απειλές. Ίδιες με αυτές που έχει δεχτεί ο Βασίλης Σπανούλης τον οποίο αναγνώρισε λέγοντας πως «και άλλες επιθέσεις έχει δεχτεί δυστυχώς για εμάς και ο κύριος Σπανούλης, ο οποίος έκανε back to back πρωταθλήματα…». 

Η αλήθεια πάει μπροστά…

Διαβάστε τι είπε ο Μπαλτάκος για τις απειλές και τον Βασίλη Σπανούλη: 

«Πριν από λίγο δέχτηκα ένα μήνυμα το τρίτο στη σειρά, εκβιαστικό και απειλητικό. Ούτε το περιεχόμενό του θα πω, ούτε αυτόν που το έστειλε. Δεν πρόκειται να κάνω πίσω…. 

…Συνεπώς δίνοντας μια μεταφυσική διάσταση περιμένω το επόμενο διάστημα μια τεράστια καμπάνια προπαγάνδας εναντίον μου από συγκεκριμένα Μέσα. Την καλοσωρίζω και περιμένω να τη δω. Γιατί αυτές ακριβώς οι καμπάνιες και οι προσπάθειες σπίλωσης του ονόματος και της οικογένειάς μου, είναι αυτές που μου δίνουν σθένος να μην κάνω πίσω για τον σύλλογο και για οτιδήποτε συλλογικό έχω συμμετάσχει στη ζωή μου. Είτε αυτό είναι η ομάδα μου, είτε αυτό είναι αυτή τη στιγμή ο σύλλογος.

Δεν θα τοποθετηθώ παραπάνω, δεν θέλω να δημιουργώ κουτσομπολιά και σπέκουλες αν και το κάνω είναι η αλήθεια. Απλά θα δώσω μια μεταφυσική εξήγηση, δεν την έδωσα πριν γιατί παρασύρθηκα. Επιθέσεις έχει δεχτεί και ο κ. Γεωργιάδης, έτσι δεν είναι; Ανέλαβε αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας. Επιθέσεις έχει δεχτεί και ο κ. Κοντονής. Προήχθη σε υπουργός Δικαιοσύνης και είναι και στην 15άδα της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ. Επιθέσεις έχει δεχτεί και ο κ. Καμμένος και είναι αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης. Και άλλες επιθέσεις έχει δεχτεί, δυστυχώς για εμάς και ο κύριος Σπανούλης, ο οποίος έκανε back to back πρωταθλήματα και ανυπομονούμε να τον κερδίσουμε στις επόμενες σειρές».