Στο σύνολο του Πειραιά έχουν εκλεγεί επτά βουλευτές με το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ και ένας με τους ΑΝ.ΕΛ. 

Κανείς τους όμως δεν έχει πάρει θέση μέχρι στιγμής για τα έκτροπα που διεξήχθησαν χτες στο Γ. Καραισκάκης.

Έκτροπα που αφορούν  την ομάδα και τον κόσμο του Ολυμπιακού, στο όνομα του οποίου στηρίζουν όλοι οι βουλευτές της περιοχής την εκλογική τους ύπαρξη.

Έκτροπα που ξεκίνησαν με την επίθεση των ΜΑΤ εναντίων ποδοσφαιριστών της εθνικής μας ομάδας, αλλά και υπαλλήλων. Ανθρώπων δηλαδή που πήγαν Μ. Πέμπτη για δουλειά και κατέληξαν στο νοσοκομείο, καθώς κάποιος από τον κρατικό μηχανισμό έδωσε εντολή για χρήση βίας.

Η ευαισθησία της αριστεράς φαίνεται πως μάλλον εξαντλήθηκε τα χρόνια που ήταν αντιπολίτευση κι αυτό γιατί δεν έχει βγει κανένας ακόμα να στηρίξει έναν εργαζόμενο μεροκαματιάρη υπάλληλο, που δέχτηκε επίθεση από τα ΜΑΤ, τα οποία θυμίζουμε πως θα καταργούνταν όταν το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ έρχονταν στην εξουσία.

Οι αντιδράσεις όμως από αυτό το «κρυφτό» που παίζουν σήμερα οι βουλευτές της κυβέρνησης, είναι έντονες. Ο κόσμος του Ολυμπιακού, από το Πέραμα μέχρι το Φάληρο, έχει αντιδράσει ήδη και τους στέλνει μηνύματα.

Οι οργανωμένοι οπαδοί της ομάδας δηλώνουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, πως είναι ανεπιθύμητοι και τους καλούν να πάρουν θέση.

Κάποιοι από τους συνδέσμους μάλιστα έχουν ήδη βγάλει ανακοινώσεις εναντίων των ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝ.ΕΛ., ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως τις επόμενες ημέρες ετοιμάζονται "εκπλήξεις", τόσο στο γήπεδο, όσο και στις γειτονιές, για όλους τους βουλευτές της κυβέρνησης που γύρισαν συντονισμένα την πλάτη στην ομάδα και στηρίζουν με τη σιωπή τους όλα όσα έγιναν χτες.