Στην Ελλάδα βρίσκεται τον τελευταίο καιρό ο Ντάνιελ Χάκετ, ο οποίος συνεχίζει το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί, προκειμένου να γυρίσει και πάλι δυνατός στα παρκέ.

Την Τετάρτη ο Ιταλός γκαρντ του Ολυμπιακού δέχθηκε μια ξεχωριστή επίσκεψη. Συγκεκριμένα, τον επισκέφθηκε ο γυμναστής της Εθνικής ομάδας μπάσκετ της Ιταλίας, Ματέο Πανίκι, ο οποίος βρέθηκε στο ΣΕΦ με σκοπό να ενημερωθεί και να παρακολουθήσει δια ζώσης την πορεία της αποθεραπείας του «ερυθρόλευκου» αθλητή.

Ο τεχνικός της Ιταλίας, Ετόρε Μεσίνα, θέλει να δει σε τι κατάσταση βρίσκεται ο Χάκετ, καθώς ο γκαρντ του Θρύλου είναι υπερπολύτιμος για την «σκουάντρα ατζούρα». Ο γυμναστής των Ιταλών βρέθηκε στο ΣΕΦ το πρωί της Τετάρτης, όπου συνομίλησε με τον Ντάνιελ Χάκετ, ενώ το απόγευμα έδωσε το «παρών» στην προπόνηση του Ολυμπιακού.

Επίσης, ο Χρήστος Σταυρόπουλος, Γενικός Διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός συνομίλησε με τον Ματέο Πανίκι, θέλοντας να μάθει τι σκοπεύουν να κάνουν οι Ιταλοί με τον παίκτη των Πρωταθλητών Ελλάδας, μιας και πλησιάζει το Ευρωμπάσκετ που θα διεξαχθεί 31 Αυγούστου με 17 Σεπτεμβρίου.