Το «ΠΕΡΙ/ΤΜΗΜΑΤΑ-Υποψίας» είναι μια οπτικοακουστική εγκατάσταση-performance για την έκθεση ; ΜΟΝΟ / ΛΟΓΟΣ, στο πλαίσιο της 6ης θεματικής του εικαστικού project ΜετροΛόγος το οποίο είναι παραγωγή της Owl Art Space και διοργανώνεται από την εικαστικό Αλεξάνδρα Νασιούλα.

Στην έκθεση ; ΜΟΝΟ / ΛΟΓΟΣ, που συνεπιμελούνται η Αλεξάνδρα Νασιούλα και ο χορογράφος/performer Σπύρος Κουβαράς, συμμετέχουν με έργα τους σύγχρονοι εικαστικοί, χορογράφοι/performers, συνθέτες και θεωρητικοί της Τέχνης και των γραμμάτων.

  Η PERFORMANCE

H οπτικοακουστική εγκατάσταση - performance «ΠΕΡΙ/ΤΜΗΜΑΤΑ – Υποψίας» διερευνά τη σχέση του Λόγου, της γραφής και της γλώσσας με τη σκέψη και τη φύση της σημασίας του τι σημαίνει να σημαίνει. Οι συνδημιουργοί καλλιτέχνες του έργου, Α. Νασιούλα και Γ. Κουβαράς, μετουσιώνουν μέσω των εικαστικών και μουσικών εκφραστικών τους μέσων, τον Λόγο ως προθετική «κατ' αναλογία άλλη γλώσσα σημειωτική», ως ομιλούσα εκφορά σημασιολογικών γεγονότων και ως «ηχητική και εικαστική επανεγγραφή έξω και μέσα από τον εαυτό της».

Ερευνούν την αντανακλαστική σχέση του Λόγου με το Σώμα και την Ιστορία αλλά και την προβολική δυνητικά συνδεσιμότητα του νοηματικού περιεχομένου του με τη μαθηματική σκέψη και τη σύγχρονη μουσική ρητορική.  

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ Τοιχογραφία: Αλεξάνδρα Νασιούλα Μουσική σύνθεση: Γιώργος Κουβαράς Κείμενο: Αλεξάνδρα Νασιούλα Ερμηνεία: Πένυ Δεληγιάννη Παραγωγή: Γκαλερί Owl Art Space  

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Γκαλερί Owl Art Space, Θέσπιδος 10 στην Πλάκα - Μετρό Ακρόπολη Είσοδος ελεύθερη, μόνο με απαραίτητη κράτηση θέσης

Επικοινωνία/κρατήσεις: 6977545994, [email protected] , [email protected]