Πανέτοιμος να «κλειδώσει» το πλεονέκτημα έδρας στην Ευρωλίγκα είναι ο Ολυμπιακός, ο οποίος το βράδυ της Τετάρτης στις 20:00 θα αντιμετωπίσει στο Βελιγράδι τον Ερυθρό Αστέρα για την 27η αγωνιστική της διοργάνωσης. 

Ο προπονητής του Ολυμπιακού πήρε μαζί του στην αποστολή 14 παίκτες, καθώς τόσο ο Βασίλης Σπανούλης όσο και ο Ματ Λοτζέσκι είναι αμφίβολοι και το πρωί της Τετάρτης θα κριθεί η συμμετοχή τους στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

Οι «ερυθρόλευκοι» είναι αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα, προκειμένου να πάρουν τη νίκη σε ένα ματς στο οποίο θα έχουν και τον κόσμο στο πλευρό τους. Μαζί τους ταξίδεψαν και περίπου 200 φίλαθλοι του Ολυμπιακού, οι οποίοι αναμένεται και πάλι να βοηθήσουν την ομάδα με τη δυνατή φωνή τους, ενώ και τα «αδέρφια» μας από τη Σερβία θα ετοιμάσουν θερμή υποδοχή στους παίκτες του Ολυμπιακού.

Ωστόσο, οι παίκτες του Γιάννη Σφαιρόπουλου θα παλέψουν με νύχια και με δόντια για να «σφραγίσουν» την κατάκτηση του πλεονεκτήματος έδρας, ενώ ο Ερυθρός Αστέρας θα κυνηγήσει τη νίκη, για την είσοδό του στα playoffs.