Σπουδαία πρόκριση κατάφερε να πάρει η Μονακό κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι για τους «8» του Champions League.

Η ομάδα του Λεονάρντο Ζαρντίμ αν και στο πρώτο ματς είχε χάσει στην Αγγλία με 5-3 κατάφερε τελικά να πάρει την πρόκριση στα προημιτελικά της συγκεκριμένης διοργάνωσης, επικρατώντας με 3-1 εντός έδρας.

Οι Γάλλοι ξεκίνησαν το παιχνίδι πολύ δυνατά και κατάφεραν στο πρώτο μισάωρο της αναμέτρησης να βρουν… σκορ πρόκρισης, με τέρματα των Εμπαπέ στο 8’ και Φαμπίνιο στο 29’.

Το σύνολο του Πεπ Γκουαρδιόλα αντέδρασε στην επανάληψη δημιούργησε πολλές ευκαιρίες για γκολ και κατάφερε να πάρει εκ νέου σκορ πρόκρισης, μειώνοντας στο 71’ με τον Σανέ.

Ωστόσο, οι γηπεδούχοι δεν είχαν πει ακόμα την τελευταία τους λέξη. Στο 77’ ο Μπακαγιόκο με ωραία κεφαλιά έκανε το 3-1, δίνοντας μία τεράστια πρόκριση στην ομάδα του.

Στο άλλο ματς της ημέρας Ατλέτικο Μαδρίτης και Μπάγερ Λεβερκούζεν «κόλλησαν» στο μηδέν, με τους Ισπανούς να παίρνουν την πρόκριση, αφού στο πρώτο ματς είχαν επικρατήσει μέσα στην Γερμανία με 4-2.

Το τελικό 0-0 δείχνει επακριβώς ότιη ομάδα του Σιμεόνε δεν "φόρτσαρε" και απλά διατήρησε το προβάδισμα της για να συνεχίσει στην επόμενη φάση.

Στους «8» έχουν προκριθεί Μπάγερν Μονάχου, Μπαρτσελόνα, Ρεάλ Μαδρίτης, Ντόρτμουντ, Γιουβέντους, Λέστερ, Ατλέτικο Μαδρίτης και Μονακό.