Το γραφείο του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή επισκέφθηκε στις 10 το πρωί η πρώην υπουργός και τομεάρχης Ανάπτυξης και Οικονομίας της Νέας Δημοκρατίας Ντόρα Μπακογιάννη.

Το τετ α τετ των δύο κορυφαίων παραγόντων του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης έγινε σε πολύ καλό κλίμα. Σύμφωνα με πληροφορίες του parapolitika.gr η συζήτησή τους περιελάβανε την εξέλιξη της διαπραγμάτευσης και του κυβερνητικού χειρισμούς, τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις αλλά και τις απόψεις που διατυπώνει το τελευταίο διάστημα ο Πάνος Καμμένος εμφανιζόμενος ως υπέρμαχος του καραμανλισμού.

Ειδικότερα έγινε ιδιαίτερη αναφορά στους ισχυρισμούς που διατύπωσε πρόσφατα ο υπουργός εθνικής άμυνας σε σχέση με το βέτο στο Βουκουρέστι για την ένταξη των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ και την τότε στάση της κας Μπακογιάννη. Ο κος Καραμανλής και η κα Μπακογιάννη συζήτησαν για την πλήρη ταύτιση απόψεων που είχαν την περίοδο εκείνη διαψεύδοντας με τον τρόπο αυτό τους ισχυρισμούς Καμμένου.

Άλλωστε πριν από λίγες ημέρες στα Παραπολιτικά 90,1 ο βουλευτής Σερρών , Κώστας Καραμανλής είχε «αδειάσει» τον Πάνο Καμμένο λέγοντας ότι δεν μπορεί κάποιος να είναι και με τον Καραμανλή και με τον Τσίπρα. Πρόσθεσε μάλιστα ότι ο Καμμένος είναι καραμανλικός ευκαιρίας.