Αποφασισμένος για ακόμη μία νίκη στη φετινή Ευρωλίγκα είναι ο Ολυμπιακός, ο οποίος θα αντιμετωπίσει το βράδυ της Παρασκευής στις 21:00 την Ζαλγκίρις στο ΣΕΦ Live από το gavros.gr/NS2

Οι «ερυθρόλευκοι» είναι έτοιμοι να αναγκάσουν την Ζαλγκίρις του Σάρας Γιασικεβίτσιους να προσκυνήσει ξανά τον Θρύλο αυτή τη φορά στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Άλλωστε, οι παίκτες του Γιάννη Σφαιρόπουλου μετρούν ρεκόρ 7 συνεχόμενων εντός έδρας νικών και 7 συνεχόμενων στα τελευταία τους 8 παιχνίδια στην Ευρωλίγκα.

Η Λιθουανική ομάδα, ωστόσο, κρύβει κινδύνους και άπαντες στον Ολυμπιακό γνωρίζουν πως θα πρέπει να τα δώσουν όλα, προκειμένου να πάρουν ακόμη μία νίκη, με την οποία θα διατηρήσουν την δεύτερη θέση, μαζί με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, στην ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Στη διάθεση του Ελληνα προπονητή του Ολυμπιακού δεν θα βρίσκονται ο Πάτρικ Γιανγκ και ο Ιωάννης Παπαπέτρου, οι οποίοι δεν κατάφεραν να προπονηθούν ούτε τη Πέμπτη μαζί με την υπόλοιπη ομάδα.

Αντίθετα ο αρχηγός και ηγέτης του Θρύλου, Βασίλης Σπανούλης είναι πανέτοιμος να βοηθήσει τον Ολυμπιακό να πάρει την 16η του νίκη στη φετινή Ευρωλίγκα.