Με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμο στο Facebook ο εκδότης των "Παραπολιτικών" Γιαννης Κουρτακης, ανακοίνωση την "έλευση" του έμπειρου δημοσιογράφου Γιώργου Τραγκα, στον ραδιοφωνικό σταθμό "Παραπολιτικά 90,1". Κατα κοινή παραδοχή πρόκειται για την "μεταγραφή του χειμώνα", αφού ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός επι τριάντα χρονια κατέχει την πρωτιά κάνοντας πρωταθλητιςμό στις ακροαματικότητες του ραδιοφώνου με την εκπομπή "Εν Αθήναις". Απο την Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου ο Γιωργος Τράγκας θα παρουσιάζει ενα τρίωρο ραδιοφωνικό show με βασική συνταγή την επιθετική δημοσιογραφία.

Το πλήρες κείμενο της ανάρτησης του Γιάννη Κουρτακη στο Facebook, με την οποία ανακοινώνει την μεταγραφή του πολύπειρου δημοσιογράφου έχει ως εξής.

Η οικογένεια των Παραπολιτικών υποδέχεται με μεγάλη χαρά τον επι τριάντα χρόνια πρωταθλητή των ερτζιανών Γιώργο Τραγκα. Από τη Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου η ομάδα της ιστορικής εκπομπής "Έν Αθηναις" κατεβαίνει στο γήπεδο και παίζει καθημερινά μπάλα από τις 08:00 μέχρι τις 11:00 στους 90,1. Προσωπικά η έλευση του "θείου" με γεμίζει με χαρά, γιατί μετά από 17χρονια θα είμαστε και πάλι μαζι. Καλή ακρόαση στους χιλιάδες ακροατές, υπομονή και κουράγιο στους πολιτικούς και ολους τους άλλους που έχουν αλλεργία στην κριτική.