Εκλογική ετοιμότητα και επίθεση στην κυβέρνηση με απολογισμό των πεπραγμένων την διετία διακυβέρνησης απο τους ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ είναι οι στόχοι του Κυριάκου Μητσοτάκη ο οποίος θα μιλήσει σήμερα στις 16.00 στην Πολιτική Επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας.

Με ανεβασμένες τις μετοχές του καθώς όλες οι τελευταίες δημοσκοπήσεις δείχνουν μεγάλο προβάδισμα της ΝΔ ο Πρόεδρος του κόμματος αναμένεται να αποδομήσει ένα προς ένα τα "επιτευγματα" της κυβέρνησης κάνοντας συγκρίσεις με την κατάσταση που επικρατούσε στη χώρα πριν την ανάληψη της εξουσίας από τους Τσίπρα-Καμμένο.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναμένεται να εξαπολύσει σκληρή επίθεση στην κυβέρνηση επαναλαμβάνοντας ότι πρόκειται για την πιο αδίστακτη και επιζήμια κυβέρνηση που γνώρισε η χώρα. Θα κάνει εκτενή αναφορά στο κομματικό κράτος που στήνεται με διορισμούς, τα προβλήματα της καθημερινότητας των πολιτών, την υπερφορολόγηση αλλά και τους αδέξιους χειρισμούς που έβαλαν φρένο στην πορεία ανάκαμψης της χώρας παρουσιάζοντας ταυτόχρονα το ρεαλιστικό πρόγραμμα του κόμματος για έξοδο από την κρίση.