Ο γνωστός σεφ Λευτέρης Λαζαρου, τρείς γενεές πειραιώτης, χαμογελαστός όπως πάντα και εγκάρδιος θα είναι το βράδυ στις 7 στο Δημοτικό Θέατρο, όπου στο Φουαγιέ, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Η ζωή μου όλη» θα ξετυλίξει το κουβάρι της ζωής του που είναι περιπετειώδης αλλά και καλότυχη συζητώντας με τον Θανάση Θ. Νιάρχο
Γιος καραβομάγειρα
Λίγοι γνωρίζουν, πως ο γνωστός σεφ έκανε τα πρώτα του βήματα στην μαγειρική δουλεύοντας πλάι στον πατέρα του σε κουζίνες καραβιών! Ήταν ένας τρόπος μέσα από υπέροχα ταξίδια σε διαφορετικές χώρες να γνωρίσει την κουζίνα τους και να εντρυφήσει στις σπεσιαλιτέ τους. Σ΄ αυτές τις στιγμές που ο ίδιος μοιράστηκε με τον πατέρα του, έμαθε να αγαπάει την θάλασσα, τα ταξίδια και βέβαια την μαγειρική.
Με αστέρι Michelin!
Tο 1987 o Λευτέρης Λαζάρου, δημιούργησε το δικό του εστιατόριο, που φέτος συμπληρώνει τριάντα χρόνια λειτουργίας! Αξίζει να υπογραμμίσουμε, πως είναι το πρώτο με Έλληνα σεφ που κατέκτησε αστέρι Michelin, το πιο σημαντικό βραβείο μαγειρικής σ΄ όλον τον κόσμο!