Μια ξεχωριστή χριστουγεννιάτικη εκδήλωση με φιλανθρωπικό σκοπό, είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν μικροί και μεγάλοι χθες, στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά.
 
Συγκεκριμένα,  ο Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός  "Make-A-Wish" (Κάνε Μια Ευχή Ελλάδος), που πραγματοποιεί τις επιθυμίες παιδιών με σοβαρές και απειλητικές για τη ζωή τους ασθένειες, διοργάνωσε μουσικοχορευτική παράσταση με Χριστουγεννιάτικα έθιμα από όλο τον κόσμο,  καθώς και χριστουγεννιάτικο bazaar.
 
 
Η Αντιδήμαρχος Οικονομικών κυρία Αθηνά Γλύκα-Χαρβαλάκου, εκπροσώπησε τον Δήμαρχο Πειραιά κ. Γιάννη Μώραλη. Σε χαιρετισμό της, μεταξύ άλλων, τόνισε:
 
"Κυρίες και κύριοι,εκ μέρους του Δημάρχου Πειραιά κ. Γιάννη Μώραλη, ο οποίος δεν κατέστη εφικτό να είναι μαζί μας  λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων, σας καλωσορίζω στον Πειραιά.Θέλω να καταρχήν να σας ευχαριστήσω θερμά που επιλέξατε το ιστορικό μνημείο της πόλης μας, το Δημοτικό Θέατρο για να πραγματοποιήσετε αυτή τη ξεχωριστή εκδήλωση, η οποία γι΄ ακόμα μια φορά είναι αφιερωμένη στα παιδιά.
Ελπίζω το Make-A-Wish, να συνεχίσει με την ίδια θέρμη το θεάρεστο έργο του και εύχομαι το έργο αυτό, με τη συμβολή όλων μας,  να δυναμώσει, προκειμένου να κάνει τα όνειρα των παιδιών με σοβαρές ασθένειες πραγματικότητα.

Εύχομαι όλα τα παιδιά να συνεχίσουν να ονειρεύονται και καθήκον όλων εμάς των μεγάλων είναι να βοηθάμε για να πραγματοποιούν τα όνειρά τους. Για να βλέπουμε τα πρόσωπά τους χαρούμενα, χαμογελαστά. Εύχομαι καλές γιορτές, χρόνια πολλά σε όλους".