Γεμάτο οργή, αλλά και πίκρα ξεχειλίζει το facebook του Νίκου Δεληγιάννη έπειτα και από την ανάρτηση της φωτογραφίας, που απεικονίζει τους Τσίπρα, Ολλάντ και Καμμένο σε στιγμιότυπο από την ανάκρουση του Εθνικού μας Ύμνου μπροστά από το Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη, με τον Έλληνα Πρωθυπουργό σε στάση... "αραχτός και light".

Πιο αναλυτικά, ο βετεράνος εμβληματικός αρχηγός του Ολυμπιακού και της Εθνικής Ομάδας έγραψε στη λεζάντα της σχετικής φωτογραφίας:

"Δείξτε στα παιδιά σας πώς να στέκονται στον Εθνικό μας Ύμνο! Πείτε τους πως ο κύριος αριστερά ειναι ο τουρίστας απ' τη Ζιμπάμπουε!!! Θα σας πιστέψουν. Εσείς συνεχίστε να τον ψηφίζετε ως τον Πρωθυπουργό της χώρας! Άντε βρε, του χρόνου και με στριφτό!".

Το συγκεκριμένο στιγμιότυπο έχει προκαλέσει "τσουνάμι" αντιδράσεων σε όλη τη χώρα, ακόμα και από ανθρώπους της ίδιας πολιτικής αφετηρίας με τον Τσίπρα. Όταν όμως τα λόγια αυτά προέρχονται από μια προσωπικότητα που έχει δοξάσει την Ελλάδα στα πέρατα του κόσμου και μας έχει κάνει ουκ ολίγες φορές υπερήφανους, βλέποντας την γαλανόλευκη να κυματίζει στον ιστό των σημαιών που ανέβηκαν στον βάθρο, αποκτούν μια ιδιαίτερη και ξεχωριστή σημασία.