«Δεν επιτρέπω σε κανέναν απολύτως να θίξει την πορεία μου. Όποιος έχει στοιχεία σε βάρος μου να τα καταθέσει δημόσια» είπε στα Παραπολιτικά 90,1 και στους Ελένη Καλογεροπούλου και Δημήτρη Κοταρρίδη ο υπουργός Μεταφορών, Χρήστος Σπίρτζης.

Ο κ. Σπίρτζης έκανε λόγο για λάσπη που ρίχνουν σε βάρος του συγκεκριμένα κέντρα με αφορμή την υπόθεση Καλογρίτσα και διερωτήθηκε πως «όποιος μετέχει στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και έχει φίλους από το παρελθόν, θα πρέπει να τους εξαφανίσει από τη γη; Αυτά είναι αστεία πράγματα».

Συνέχισε λέγοντας πως «δεν μπορεί να πετιέται λάσπη στον ανεμιστήρα. Η λάσπη έχει συγκεκριμένο στόχο. Να ρίξει την κυβέρνηση» σημείωσε χαρακτηριστικά, ενώ συμπλήρωσε πως την κυβέρνηση θέλουν να τη ρίξουν οι ίδιοι κύκλοι που έριξαν τον Κώστα Καραμανλή με το Βατοπέδι και τον Ανδρέα Παπανδρέου.
Πρόσθεσε πως δεν γνωρίζει πόσα δάνεια έχει πάρει ο Γιάννης Καλογρίτσας ούτε τώρα, ούτε κατά το παρελθόν.
 «Βλέπω μια επιλεκτικότητα. Έχει βγει στον τύπο το πόθεν έσχες που έχει καταθέσει μόνον ο ένας συμμετέχων. Οι υπόλοιποι δεν έχουν πόθεν έσχες; Δεν έχουν δάνεια;» διερωτήθηκε εκ νέου.
Ο υπουργός Μεταφορών επιτέθηκε στο Γιάννη Στουρνάρα λέγοντας πως «έχει μια μόνιμη σκέψη, ένα νεοφιλελεύθερο δογματισμό ότι δεν πρέπει να υπάρχει τράπεζα με δημόσιο χαρακτήρα».
Υπεραμύνθηκε της Τράπεζας Αττικής λέγοντας πως έχει το 1,5% της αγοράς και έχει το ίδιο ποσοστό κόκκινων δανείων με άλλες τράπεζες και έχει πετύχει δύο αυξήσεις μετοχικού κεφαλαίου όταν όλοι περίμεναν ότι δεν θα το πετύχαινε.
 Κατηγόρησε ταυτόχρονα την Τράπεζα της Ελλάδας ότι δεν αξιολόγησε σωστά το βιογραφικό του Παναγιώτη Ρουμελιώτη για τοποθέτησή του στην Τράπεζα Αττικής και διερωτήθηκε ένα ο προηγούμενος σύμβουλος της Τράπεζας, Μάναλης είχε τα προσόντα να είναι σύμβουλος της Τράπεζας Αττικής και γιατί δεν τα έχει ο κ. Ρουμελιώτης.
Τέλος γνωστοποίησε ότι την Πέμπτη θα παρουσιαστεί ο χάρτης με τη διόρθωση των συχνοτήτων για τις τηλεοπτικές άδειες.
 «Παράνομα οι τότε υπουργοί της ΝΔ είχαν βγάλει ένα χάρτη, ένα ΦΕΚ με έναν χάρτη συχνοτήτων με τη μισή Ελλάδα να μην μπορεί να παρακολουθήσει ελληνική τηλεόραση. Αυτό σήμαινε 50% λιγότερο κόσμος της Digea που ήταν ο μοναδικός πάροχος» κατέληξε.