«Μας ενδιαφέρουν όλες οι θέσεις εργασίας και όχι μόνο στην επιχείρηση που δουλεύετε εσείς» απάντησε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στη συνέντευξη τύπου στη ΔΕΘ, σε ερώτηση δημοσιογράφου για το μέλλον των εργαζομένων μετά το κλείσιμο των τηλεοπτικών σταθμών που δεν πήραν άδεια.

«Θέλουμε να ρυθμιστεί ένα τοπίο που ήταν ασύδοτο τα προγηούμενα χρόνια και αυτό σημαίνει ότι ευθυγραμμιζόμαστε με τις επιταγές του Συντάγματος» είπε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός, ενώ στη συνέχεια υπογράμμισε ότι «έχουμε ήδη πρόγραμμα του υπ. Εργασίας για να προσλάβουν στους τέσσερις νέους σταθμούς τυχόν ανέργους με επιδότηση 360 ευρώ για τους πρώτους 12 μήνες».

O πρωθυπουργός επανέλαβε ότι το ελληνικό δημόσιο για πολλά χρόνια έχανε σημαντικά έσοδα, από τους τηλεοπτικούς σταθμούς και υπενθύμισε πως η αδειοδότηση ήταν μνημονιακή δέσμευση από το 2ο μνημόνιο.

«Το τζάμπα πέθανε. Κανείς δεν μπορεί να πληρώνει με αέρα. Κάποιο άλλοι όχι εγώ, είχαν μιλήσει για νταβατζιλίκι. Το αεριλικί και το νταβατζιλίκι» είπε ο πρωθυπουργός ολοκληρώνοντας την απάντησή του.