Στη χώρα μας θα βρεθεί για περίπου μία εβδομάδα ο Ντέιβιντ Ρίβερς. Ο παλαίμαχος μπασκετμπολίστας του Ολυμπιακού θα έρθει στην Ελλάδα και θα μείνει από τις 17 Οκτωβρίου έως τις 25 του μηνός, συμμετέχοντας σε σεμινάρια για το μπάσκετ.

Μάλιστα, δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον Γιάννη Μώραλη, Δήμαρχο Πειραιά, που βοήθησε πολύ ώστε να γίνει πραγματικότητα αυτό το ταξίδι.

Αναλυτικά το μήνυμα του Ντέιβιντ Ρίβερς: «Καλησπέρα σε όλους τους σπουδαίους φιλάθλους του μπάσκετ και του Ολυμπιακού. Με χαρά ανακοινώνω ότι θα βρίσκομαι στην Αθήνα, όπου θα επισκεφτώ σχολεία και αθλητικά σωματεία αυτόν τον Οκτώβρη, από τις 17 έως τις 25. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής μου, θα μιλήσω με τα παιδιά και τους γονείς, όπως, επίσης, θα συμμετάσχω σε ορισμένες μαθήματα προπόνησης, μοιράζοντας τη διορατικότητα και την έμπνευσή μου για την Ακαδημία και την μπασκετική τελειότητα.

Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Δήμαρχο Πειραιά, Γιάννη Μώραλη, στον Δήμο Πειραιά και στους κυβερνητικούς εκπροσώπους που έκαναν πραγματικότητα την επίσκεψή μου. Ανυπομονώ να σας δω όλους και να βγάλουμε μαζί πολλές φωτογραφίες.
Τα λέμε σύντομα!
David Rivers»