Ανέβηκαν οι τόνοι στη βουλή την Παρασκευή με τον Παύλο Πολάκη να εξαπολύει σφοδρή επίθεση κατά των εκπροσώπων της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, Γιάννη Βρούτση και Ανδρέα Λοβέρδου, κάνοντας αναφορές σε ζώα.

Αρχικά κατηγόρησε τον εκπρόσωπο του ΠΑΣΟΚ σημειώνοντας ότι ελέγχεται για απόφασή του που αφορά τη χρηματοδότηση του ΟΚΑΝΑ με 10 εκ. ευρώ για πρόσληψη προσωπικού που υπογράφει το ΚΕΕΛΠΝΟ. "Το αμαρτωλό ΚΕΕΛΠΝΟ. Αυτό το πράγμα όσο το σκάβεις βρίσκεις παντού φίδια! Φίδια, όχεντρες και σκορπιούς", σημείωσε ο αναπληρωτής Υπουργός Υγείας και στη συνέχεια έστρεψε τα βέλη του στον Γιάννη Βρούτση, ο οποίος είχε αποχωρήσει από την αίθουσα πριν πάρει τον λόγο ο ίδιος.

"Θα αφιερώσω ελάχιστο χρόνο στον κ. Βρούτση γιατί δεν μπορώ να κρατηθώ... Ο κ. Βρούτσης έφυγε βέβαια σαν τη νυφίτσα: έρχεται κλέβει το αβγό και φεύγει", ήταν η οργισμένη απάντηση του Παύλου Πολάκη στον βουλευτή της ΝΔ, ο οποίος υποστήριξε πως στην Πάρο δεν υπάρχουν ασθενοφόρα. "Δεν υπάρχει μόνο ένα ασθενοφόρο αλλά τρία, τα δύο είναι μονάδες και το άλλο εφεδρικό" απάντησε ο αναπληρωτής Υπουργός.