Οι άνδρες της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, πριν συμπληρωθεί ένα 24ωρο από την αποκάλυψη της στυγερής δολοφονίας του 14χρονου στο χωριό Γέφυρα Θεσσαλονίκης, έφτασαν στη λύση του μυστηρίου.

Συγκεκριμένα αποκάλυψαν ότι ο νεαρός φίλος του 14χρονου, που ήταν μαζί του το βράδυ του Σαββάτου, είναι ο δράστης του στυγερού εγκλήματος. Ο ανήλικος ομολόγησε μετά από πολύωρη ανάκριση, ενώ στον τόπο του εγκλήματος βρέθηκε και δακτυλικό του αποτύπωμα. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νεαρός δεν άντεξε από την πίεση που του άσκησαν οι άνδρες της ασφάλειας, ομολογώντας, τους ότι σκότωσε τον φίλο του, μαχαιρώνοντάς τον στον λαιμό, επειδή  τα τελευταία δύο χρόνια είχε πέσει πολλές φορές θύμα bullying από τον 14χρονο.

Σημειώνεται ότι οι αξιωματικοί της Ασφάλειας, υποψιάζονταν ότι ο δράστης είναι νεαρό άτομο το οποίο εκτέλεσε το δολοφονικό του έργο με "ερασιτεχνισμό". Ο ανήλικος δράστης θα οδηγηθεί την Δευτέρα στην Εισαγγελία Πρωτοδικών.

Τι είχε πει στην αρχική του κατάθεση

Σύμφωνα με πληροφορίες ο δράστης στην αρχική του κατάθεση ανέφερε τα εξής: «Φύγαμε μαζί από το αναψυκτήριο και αφού φτάσαμε στη γωνία που έπρεπε να στρίψω για το σπίτι μου, αποχαιρέτησα τον Τ... Από εκείνη την στιγμή και μετά δεν τον είδα ξανά. Έμαθα ότι τον αναζητούν οι γονείς του, αλλά δεν μπορούσα να βοηθήσω περισσότερο»