"Εμείς δεν γνωρίζαμε τη φωνή του”, απολογείται τώρα ο γνωστός για την αξιοπιστία του “Δημοσιογράφος” Μάκης Τριανταφυλλόπουλος ο οποίος μετά την δήλωση του Γιάννη Κουρτάκη έσπευσε να διορθώσει το χαλκευμένο δημοσίευμα ζητώντας συγγνώμη απο τον εκδότη των Παραπολιτικών στην ιστοσελίδα zougla.gr.
 
“Θεωρήσαμε ότι ήταν ο ίδιος επειδή επρόκειτο για τον αριθμό του”, λέει ο “Ταρζάν” αλλά... έγραψε ένα λιβελογράφημα επιλέγοντας μάλιστα να κάνει απροκάλυπτα μοντάζ σε βίντεο με παράνομα αποκτηθέν υλικό απο τις τηλεφωνικές υποκλοπές, εγκαλώντας τον Γιάννη Κουρτάκη για δήθεν παράνομες πράξεις ενώ θα πρέπει πρώτα ο ίδιος να μας πει πώς προμηθεύτηκε το πρωτόλειο υλικό του “ρεπορτάζ” του.
 
Για την αηθή αυτή επίθεση που στόχο μόνο έχει τη σπίλωση και την απαξιώση του Γ.Κουρτάκη και του ομίλου των Παραπολιτικών, τον λόγο έχει πλέον η ελληνική Δικαιοσύνη. Για τα όσα, δε, συνεχίζει στο zougla.gr ψευδώς να ισχυρίζεται ζητώντας μαλιστα με το ύφος του γνωστου τηλε-εισαγγελέα να δώσουμε εξηγήσεις, αντί απαντήσεως, η οποία είναι ξεκάθαρα προφανής και για την οποία ήδη απολογήθηκε -και θα συνεχίσει να απολογείται, στα ελληνικά Δικαστήρια πλέον- θέτουμε τα εξής ερωτήματα:
 
Πώς κ. Τριανταφυλλόπουλε και απο ποιόν ήρθαν στα χέρια σας απόρρητα ηχητικά αποσπάσματα απο παράνομες καταγραφές τηλεφωνικών συνομιλιών και για ποιο λόγο ενώ γνωρίζετε το ψευδές περιεχόμενό τους “υποθέτετε” και “νομίζατε”...;

Ποιος κρύβεται πίσω απο την μονταζιέρα των δήθεν αποκαλύψεων σας, τέσσερα χρόνια μετά την τέλεση των υποτιθέμενων “εκβιασμών”; Ποιον εξυπηρετεί η συγκεκριμένη χρονική συγκυρία και γιατί ο κ. Κεδίκογλου επέλεξε τώρα να θυμηθεί τον υποτιθέμενο εκβιασμό;
 
Το ρεπορτάζ συνεχίζεται...