Ο μεγάλος αγώνας τρεξίματος του Πειραιά έρχεται το Σάββατο 17 Οκτωβρίου στο σημείο κατατεθέν της πόλης, τη Ζέα. Τα Βίκος Street Relays επιστρέφουν στο μεγάλο λιμάνι και με μεγάλη χαρά θα δώσουν σκυτάλη στον Ολυμπιακό!

Η μεγάλη ομάδα του Πειραιά θα είναι δώσει βροντερό παρόν σε όλα τα αγωνίσματα, “προσφέροντας” τους αθλητές της από όλα τα τμήματά της. Η μαζική παρουσία του Ολυμπιακού στις σκυταλοδρομίες δρόμου αναδεικνύει τον κυρίαρχο ρόλο του Συλλόγου στην πόλη του Πειραιά και κυρίως επαληθεύει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο ότι ο Ολυμπιακός αποτελεί κυψέλη του ελληνικού αθλητισμού. “Χαιρόμαστε που θα συμμετέχουμε και φέτος στα Street Relays. Σύσσωμος ο Ολυμπιακός την περσινή χρονιά βρέθηκε στη Ζέα, με πολλές τετράδες, τρέξαμε και το γιορτάσαμε. Μέσα από αυτή τη δράση θέλουμε να αναδείξουμε ότι ο Ολυμπιακός είναι ένα σωματείο που δεν περιορίζεται στον πρωταθλητισμό του ποδοσφαίρου ή του μπάσκετ. Είναι ένα σωματείο ενεργό σε πολλά αθλήματα, στο βόλεϊ, στο πόλο, στη κολύμβηση, στα τμήμα των πολεμικών τεχνών, στην ιστιοπλοϊα, στον στίβο”, επεσήμανε η Γενική Διευθύντρια του Ολυμπιακού, κα. Χριστίνα Τσιλιγκίρη, προσθέτοντας: “Υπάρχουν 12 ενεργά τμήματα, 12 ακαδημίες και περισσότερα από 1.000 παιδιά στους κόλπους του Ολυμπιακού, που αθλούνται. Μπορεί να κατακτά η ομάδα πόλο τίτλους, υπάρχουν όμως από πίσω 300 παιδιά που κάνουν αθλητισμό. Το ίδιο συμβαίνει και σε άλλα τμήματα. Κάποια από αυτά θα φτάσουν να κάνουν πρωταθλητισμό, όμως ο Ολυμπιακός είναι παρών και βοηθάει τα παιδιά να αθληθούν, να αποκτήσουν την κατάλληλη αθλητική κουλτούρα”.

Ο Ολυμπιακός ενώνει τις δυνάμεις του με τα Street Relays, οι αθλητές του θα πάρουν τη σκυτάλη για να μεταφέρουν το μήνυμα του μεγάλου αγώνα τρεξίματος, που δεν είναι άλλο από τη συνεργασία, τη φιλία, την αλληλεγγύη και τη φιλανθρωπία. “Ο αγώνας γίνεται στο… σπίτι μας. Εξυπακούεται ότι ο Ολυμπιακός θα είναι παρών με αθλητές από όλα τα τμήματά του και τις ακαδημίες του και προτρέπουμε τον κόσμο να έρθει και να τρέξει μαζί μας”, κατέληξε η κα. Τσιλιγκίρη.

Οι εγγραφές για τον μεγάλο αγώνα τρεξίματος του Πειραιά συνεχίζονται κανονικά μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης vikos.relays.gr!