Η Δόμνα Μιχαηλίδου φροντίζει να κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική της ζωή.

Ωστόσο, η υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, αρμόδια για θέματα Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης και υποψήφια βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας παραδέχθηκε σε συνέντευξή της τον Ιανουάριο ότι βρίσκεται σε σχέση, χωρίς να αποκαλύψει τότε ποιος είναι ο σύντροφός της.

Μια εμφάνιση μαζί του, όμως, «αποκάλυψε» πως είναι ο Λεωνής Μαντωνάκης.

Πρόκειται για ψυχίατρο της Α' Πανεπιστημιακής Ψυχιατρικής Κλινικής του Αιγινήτειου Νοσοκομείου, που διατηρεί και δικό του ιατρείο στο Κολωνάκι.

Το ζευγάρι βρέθηκε στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας και στον αγώνα του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό για την Euroleague, τραβώντας τα βλέμματα.

Ποιος είναι ο Λεωνής Μαντωνάκης
Ο Λεωνίδας Μαντωνάκης ασκεί την Ψυχιατρική στην Α' Πανεπιστημιακή Ψυχιατρική Κλινική του Αιγινήτειου Νοσοκομείου, καθώς και στο ιδιωτικό του ιατρείο στο Κολωνάκι.

Γεννήθηκε στην Αθήνα, αποφοίτησε από τη Σχολή Μωραΐτη και στη συνέχεια από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών, συνεχίζοντας την οικογενειακή παράδοση (4η γενιά ιατρών).

Εξειδικεύθηκε στην Ψυχιατρική στο Αιγινήτειο Νοσοκομείο και μετεκπαιδεύθηκε στο Massachusetts General Hospital (MGH) Athinoula Martinos Center for Medical Neuroimaging, της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Harvard, στη Βοστόνη.

Το γνήσιο ενδιαφέρον για τους ασθενείς του αποτελεί κύριο χαρακτηριστικό του.

πηγή: parapolitika.gr