Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ!

ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ: ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΠΑΚΕΤΟ ΔΙΑΚΟΠΩΝ ΓΙΑ 2 ΑΤΟΜΑ!

5 ΤΥΧΕΡΟΙ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΕΝΑ ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΠΑΚΕΤΟ ΔΙΑΚΟΠΩΝ ΓΙΑ 2 ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ, ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ CAR 'N MOTION!

ΒΡΕΙΤΕ ΤΟ ΤΥΧΕΡΟ ΚΟΥΠΟΝΙ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

 

Αυτό το Σάββατο 22.04, αποκλειστικά με την εφημερίδα Παραπολιτικά, 5 τυχεροί αναγνώστες κερδίζουν από ένα τριήμερο πακέτο διακοπών για 2 άτομα! Βρείτε το τυχερό κουπόνι μέσα στην εφημερίδα και απολαύστε ένα ονειρεμένο τριήμερο, ταξίδι διακοπών, το οποίο περιλαμβάνει 2 διανυκτερεύσεις με πρωινό και με δυνατότητα δωρεάν ενοικίασης αυτοκινήτου, σε όποιον προορισμό από τους παρακάτω επιθυμείτε:

Πήλιο

Ορεινή Κορινθία

Λίμνη Πλαστήρα

Γύθειο

Ερέτρια

Καλαμάτα

Ορεινή Αρκαδία

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η έγκαιρη προσκόμιση του παρόντος κουπονιού στην Car 'N Motion είναι απαραίτητη για να κερδίσετε το ταξίδι. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την Car 'N Motion (κος Οδυσσέας Κούτας τηλ. 210 2208297 ή στο [email protected] Δευτέρα - Παρασκευή 08.00 - 22.00)

ΟΡΟΙ & ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΥΧΕΡΟΥ ΚΟΥΠΟΝΙΟΥ

Δικαίωμα χρήσης του κουπονιού έχουν όσοι έχουν συμπληρώσει το δέκατο όγδοο έτος της ηλικίας τους. Εφόσον ο νικητής επιθυμεί, για να πάρει ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο θα πρέπει ο δηλωμένος και πραγματικός οδηγός του να είναι 23 ετών και κάτοχος νόμιμης άδειας οδήγησης τουλάχιστον προ ενός (1) έτους, διαφορετικά δεν δικαιούται στην παραχώρηση οχήματος.
Κάθε εβδομάδα και για 4 εβδομάδες, αρχής γενόμενης από το φύλλο της 08-04-2023 της εφημερίδας «Παραπολιτικά», ανά κυκλοφορία θα έχουν εντεθεί στα φύλλα της εφημερίδας, τυχαίως, πέντε (5) πρωτότυπα-γνήσια τυχερά κουπόνια.
Κάθε πρωτότυπο-γνήσιο τυχερό κουπόνι θα φέρει έναν μοναδικό κωδικό, διαφορετικό κάθε εβδομάδα για τις 4 εβδομάδες που ισχύει η προωθητική ενέργεια, ο φορέας-αναγνώστης του οποίου θα κερδίζει από 1 πακέτο διακοπών που περιλαμβάνει ένα τριήμερο για 2 άτομα (2 διανυκτερεύσεις) με πρωινό και αυτοκίνητο, διαλέγοντας από τους παρακάτω προορισμούς: Ορεινή Κορινθία, Λίμνη Πλαστήρα, Γύθειο, Ερέτρια, Καλαμάτα, Ορεινή Αρκαδία, Πήλιο.
Το πρωτότυπο κουπόνι θα πρέπει να παραδοθεί στα γραφεία της Car n Motion (Αιγιαλείας 30, 1ος όροφος, Μαρούσι ΤΚ 15125, τηλ. 210 2208297, Υπόψιν κ. Οδυσσέα Κούτα), ΜΟΝΟ είτε αυτοπροσώπως από τον τυχερό αναγνώστη, είτε με courier, απαραιτήτως μέχρι την επόμενη Παρασκευή από την κυκλοφορία της εφημερίδας που το βρήκε και έως ώρα 17.00. Σε περίπτωση αποστολής του κουπονιού με courier, ο φάκελος θα πρέπει να περιέχει το ονοματεπώνυμο και το τηλέφωνο επικοινωνίας του δικαιούχου αναγνώστη. Την ευθύνη της τυχόν απώλειάς του φέρει αποκλειστικά και μόνο ο αναγνώστης.
Η εντός της ανωτέρω αναφερθείσας προθεσμίας παράδοση του πρωτότυπου κουπονιού στην Car 'N Motion είναι απαραίτητες για να ισχύσει η προσφορά. Φωτοτυπία, ψηφιακό αρχείο, ή οποιδήποτε άλλου είδους κουπόνι πλην του τυπωμένου πρωτότυπου ΔΕΝ γίνονται δεκτά και ΔΕΝ ισχύει η προσφορά.
Το κουπόνι δεν ανταλλάσσεται με χρήματα ούτε δύναται να ζητηθεί η αντικατάστασή του με οιοδήποτε άλλο αντάλλαγμα.
Η εξαργύρωση του κουπονιού και πραγματοποίηση του ταξιδιωτικού πακέτου μπορεί να γίνει έως και την 30/11/2023, εκτός Πάσχα 2023, Ιουλίου και Αυγούστου πάντα βάση διαθεσιμότητας. Τα πακέτα ΔΕΝ μπορούν να μεταβιβαστούν και δεν εξαργυρώνονται με χρήματα. Το αυτοκίνητο είναι κατηγορίας Α και μπορεί να το παραλάβει ο Νικητής από όποιο σημείο έχουν διαθεσιμότητα στην Ελλάδα ο Χορηγός. Αν κάποιος θέλει να αναβαθμίσει το αυτοκίνητο σε μεγαλύτερο ή το δωμάτιο για παιδιά κλπ, ή περισσότερες ημέρες, μπορεί πληρώνοντας το επιπλέον κόστος και δεν επιτρέπεται να συνδυαστεί με άλλη τυχόν προσφορά.
Για την ισχύ του κουπονιού, καθώς και οποιαδήποτε άλλη πληροφορία, θα πρέπει οι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνήσουν στα παρακάτω στοιχεία: Car 'N Motion (στο 210 2208297 Υπόψιν κ Οδυσσέα Κούτα ή στο [email protected] Δευτέρα - Παρασκευή 08.00 - 22.00)
Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Α.Ε. ουδεμία ευθύνη φέρει για οποιοδήποτε πραγματικό, νομικό ή άλλης φύσεως ελάττωμα τυχόν παρουσιάσει η παρούσα προσφορά καθώς και για οποιαδήποτε βλάβη τυχόν προκληθεί στον χρήστη-αναγνώστη του εκπτωτικού κουπονιού εξ οιουδήποτε λόγου και αιτίας. Δεν φέρει επίσης καμία ευθύνη σχετική με καθυστερήσεις, αλλαγές, ακυρώσεις, ματαιώσεις, αδυναμία αξιοποίησης της παρούσας προσφοράς εξαιτίας τοπικών αργιών και εορτών ή άλλων συνθηκών που εμποδίζουν την χρήση του κουπονιού και οι οποίες δεν αποδίδονται σε δόλο ή βαριά αμέλειά της. Επίσης, ουδεμία ευθύνη φέρει σε περίπτωση που δεν δύναται να τηρήσει τις υποχρεώσεις της που απορρέουν από το παρόν για λόγους ανωτέρας βίας, και ουδόλως εγγυάται καθ' οιονδήποτε τρόπο για την ποιότητα/καταλληλότητα/εμπορευσιμότητα οιουδήποτε προϊόντος/υπηρεσίας της παρούσας προσφοράς, καθώς και ουδεμία ευθύνη φέρει για οιαδήποτε απώλεια ή ζημία (συμπεριλαμβανομένης της έμμεσης ή αποθετικής ζημίας) ή σωματική βλάβη ή περιουσιακή ζημία ήθελαν τυχόν υποστούν οιοσδήποτε ένεκα της αξιοποίησης της παρούσας προσφοράς, για την οποία αποκλειστικά υπεύθυνη είναι η εταιρεία με την επωνυμία «CAR 'N MOTION CAR RENTAL & INSURANCE CONSULTING ΑΕ», που εδρεύει στην Χαλκίδα, με ΑΦΜ 98084887, ΔΟΥ Χαλκίδας.
Η εφημερίδα ουδεμία ευθύνη φέρει σε περίπτωση απώλειας ή κλοπής του κουπονιού ή σε περίπτωση αδυναμίας καρπώσεως της προσφοράς, εξ’οιουδήποτε λόγου και αιτίας.
Οι παρόντες όροι και οι κάθε είδους συμβατικές και εξωσυμβατικές σχέσεις που προκύπτουν κατ’ εφαρμογή τους διέπονται από το ελληνικό δίκαιο. Κάθε διαφορά σχετικά με την παρούσα προσφορά, που ενδέχεται να προκύψει στο μέλλον, υποβάλλεται στην αποκλειστική αρμοδιότητα των Δικαστηρίων των Αθηνών.
Οι όροι του Διαγωνισμού δύναται να τροποποιηθούν οποτεδήποτε από την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Α.Ε.. Κάθε τροποποίηση θα ισχύει από το χρόνο δημοσίευσής της στην ιστοσελίδα της εφημερίδας www.parapolitika.gr, ανεξαρτήτως της ημερομηνίας εκτύπωσης του τυχερού κουπονιού.
Η χρήση του κουπονιού προϋποθέτει και συνεπάγεται την ανεπιφύλακτη αποδοχή του συνόλου των παρόντων όρων
Μαζί,

Νέα μεγάλη εκδοτική προσφορά: Η «Βιβλιοθήκη Αρχαίας Ελλάδας», αυτό το Σάββατο 22 Απριλίου, αποκλειστικά με τα Παραπολιτικά

1600_640_03
 

ΝΕΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Βιβλιοθήκη Αρχαίας Ελλάδας

ΥΠΕΡΠΟΛΥΤΕΛΕΙΣ ΣΚΛΗΡΟΔΕΤΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ

ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Τα Παραπολιτικά σας προσφέρουν για πρώτη φορά τα μεγάλα, κλασικά και ιστορικά έργα της αρχαίας ελληνικής γραμματείας, σε σκληρόδετες συλλεκτικές εκδόσεις.

Αποκτήστε τα αριστουργήματα των κορυφαίων παγκοσμίων προσωπικοτήτων όλων των εποχών, που θεωρούνται τόσο η βάση της ελληνικής παιδείας και του πολιτισμού, όσο και τα θεμέλια πάνω στα οποία οικοδομήθηκε η παγκόσμια λογοτεχνία και ο δυτικός πολιτισμός. Είναι έργα διαχρονικά, που αν και γράφτηκαν πριν από χιλιάδες χρόνια, εξακολουθούν να είναι επίκαιρα και έχουν ενσωματωθεί στο εκπαιδευτικό σύστημα των περισσότερων εθνών.

Τα έργα περιέχουν μόνο τη νεοελληνική μετάφραση και συνοδεύονται από έναν ιδιαίτερα εύληπτο σχολιασμό, έτσι ώστε ο αναγνώστης να κατανοεί πλήρως το πνεύμα της τότε εποχής.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι περισσότερες μεταφράσεις έχουν εκπονηθεί από κορυφαίους ανθρώπους των γραμμάτων, όπως ο Πολυλάς, ο Γρυπάρης, ο Φώτος Πολίτης, ο Σουρής, ο Δημητρακόπουλος.

Γενικότερα το έργο αυτό χαρακτηρίζεται από κορυφαία ποιότητα παραγωγής που όχι μόνο ευχαριστεί τον αναγνώστη, αλλά εξασφαλίζει μια σημαντική μακροβιότητα, απαραίτητη για την οικογενειακή βιβλιοθήκη.

Αυτό το Σάββατο 22 Απριλίου, αποκλειστικά με τα Παραπολιτικά, επιλέξτε ανάμεσα στα εξής έργα:

ΟΜΗΡΟΣ

ΙΛΙΑΔΑ

ΗΣΙΟΔΟΣ

ΘΕΟΓΟΝΙΑ

ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΗΜΕΡΑΙ  

ΑΣΠΙΣ ΗΡΑΚΛΕΟΥΣ

ΛΟΥΚΙΑΝΟΣ

ΝΕΚΡΙΚΟΙ ΔΙΑΛΟΓΟΙ

ΙΣΟΚΡΑΤΗΣ

ΛΟΓΟΙ

ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ

ΚΑΤΑ ΦΙΛΙΠΠΟΥ

ΟΛΥΝΘΙΑΚΟΙ

ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ