Αυτό το Σάββατο τα Παραπολιτικά δωρίζουν στους αναγνώστες τους 500 ηλεκτρικά ποδήλατα, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος , για να απολαμβάνουν τις μετακινήσεις τους ευχάριστα, οικολογικά και κυρίως με οικονομία! Βρείτε το τυχερό κουπόνι στην εφημερίδα, ανακυκλώστε και κερδίστε!

 

Ο κάθε τυχερός, ο οποίος θα βρει το έντυπο κουπόνι δώρου στην εφημερίδα, θα πρέπει να ανακυκλώσει 100 μεταλλικές, πλαστικές ή γυάλινες συσκευασίες σε ένα από τα Κέντρα Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης έως και 20 Ιουνίου 2022 και να παραλάβει το σχετικό κουπόνι ανταποδοτικού κινήτρου, ώστε να μπορεί να κερδίσει το ηλεκτρικό ποδήλατο.

Σημείωση: Η εύρεση του κοντινότερου Κέντρου Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης γίνεται στον ιστοχώρο της ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ https://www.antapodotiki.gr/el/map

- Για την παραλαβή του ηλεκτρικού ποδηλάτου ο κάθε τυχερός θα πρέπει να προσκομίσει στην ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΗ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ:

το τυχερό έντυπο κουπόνι που υπάρχει στην εφημερίδα &
το κουπόνι ανταποδοτικού κινήτρου με την ανακύκλωση τουλάχιστον 100 μεταλλικών, πλαστικών ή γυάλινων συσκευασιών (που έχει εκδοθεί από ένα Κέντρα Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης έως και 20 Ιουνίου 2022).
Για οποιαδήποτε πληροφορία για τη δράση οι αναγνώστες μπορούν να απευθύνονται στην γραμμή ανακύκλωσης: 801 11 67890 (μόνο από σταθερό τηλέφωνο) ή στο 2106856110.

Μια κοινωνική δράση για το περιβάλλον ΤΗΣ ΤΕΧΑΝ, ΤΗΣ ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Το ηλεκτρικο ποδήλατο μας οδηγεί σε ένα βιώσιμο μέλλον

Το ποδήλατο είναι ένα δημοφιλες και πρακτικό μεταφορικό μέσο που αναβαθμίζει το επίπεδο ζωής και προάγει τον σεβασμό για το περιβάλλον. Άνετο και με χαμηλό λειτουργικό κόστος, αποτελεί την ιδανική επιλογή μετακίνησης για κάθε πολίτη. Τα Παραπολιτικά με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος δωρίζουν στους αναγνώστες τους 500 ηλεκτρικά ποδήλατα για να απολαμβάνουν τις μετακινήσεις τους ευχάριστα, οικολογικά και κυρίως με οικονομία!