Το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας διαθέτει με μεγάλη χαρά τον περιβάλλοντα χώρο για εκδηλώσεις. στο πλαίσιο της γιορτής θεσμού “Ημέρες Θάλασσας” του δήμου Πειραιά και καλεί μικρούς και μεγάλους φίλους του να λάβουν μέρος.

Οι «Ημέρες Θάλασσας» έχουν επίκεντρο την ιστορία, τον πολιτισμό, τη ναυτιλία, την παράδοση και τον αθλητισμό της πόλης σε ένα πανόραμα εκδηλώσεων με τη συμμετοχή και την υποστήριξη φορέων, εθελοντικών οργανώσεων και συλλόγων. Ειδικά για εφέτος έχουμε ετοιμάσει μια μεγάλη γκάμα θεματικών εκδηλώσεων με στόχο την προβολή της πόλης μας και πηγή έμπνευσης τη θάλασσα του Πειραιά.

Συγκεκριμένα, στο Σ.Ε.Φ. θα διεξαχθούν:

1) 27/05/2022 Ποδηλατοβόλτα…με θέα τη θάλασσα
2) 28/05/2022 Εργαστήριο Ρομποτικής “FLL DISCOVER & EXPLORE PIRAEUS”
3) 03/06/2022 Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής ΣΕΦ

Αναλυτικά το πρόγραμμα των Ημερών Θάλασσας 2022, πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης στο:  www.imeresthalassas.gr

·Υλικά δημοσιότητας, γραφικά και φωτογραφίες στο link: imeresthalassas.gr/press

«Ακολουθήστε» τους επίσημους λογαριασμούς της διοργάνωσης στα κοινωνικά δίκτυα,  https://www.facebook.com/ImeresThalassas και https://www.instagram.com/imeresthalassas για να μαθαίνετε τα νέα, πληροφορίες για δράσεις και εκδηλώσεις, με  φωτογραφίες και live μεταδόσεις.

Ανεβάστε τις δικές σας φωτογραφίες από τις εκδηλώσεις των ημερών θάλασσας με την επισήμανση  #imeresthalassas