Μήνυμα από το 112 εστάλη στην Αθήνα και σε άλλες περιοχές της Αττικής  με αφορμή την κακοκαιρία Ελπίς.

Το μήνυμα προειδοποιεί για πολύ έντονες χιονοπτώσεις στην περιοχή τις επόμενες ώρες. Καλεί τους πολίτες να αποφύγουν κάθε άσκοπη μετακίνηση και να ακολουθήσουν τις οδηγίες των Αρχών.

 

 




 

Τα πρώτα προβλήματα στην Αθήνα είναι γεγονός

Τα πρώτα προβλήματα στην Αθήνα έχουν ήδη ξεκινήσει να δημιουργούνται από την κακοκαιρία και την έντονη χιονόπτωση.

Προς κλείσιμο η Κηφισίας

Η κατάσταση στην Κηφισίας, μια από τις κεντρικότερες οδικές αρτηρίες της Αθήνας είναι εξαιρετικά δύσκολη, με το οδόστρωμα να έχει ήδη αρχίσει να πιάνει χιόνι και να δημιουργούνται προβλήματα.

Προειδοποίηση ΕΛΑΣ σε κατοίκους βορείων προαστίων

Οδηγία στους κατοίκους της Αττικής και ειδικά όσους διαμένουν στα βόρεια προάστια να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις έστειλε η ΕΛΑΣ λόγω των έντονων χιονοπτώσεων.

Στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής: «Το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας συνιστά στους πολίτες, οι οποίοι διαμένουν στην Αττική και ιδιαίτερα στα βόρεια προάστια, που επικρατεί έντονη χιονόπτωση, καθώς και σε περιοχές σε όλη την επικράτεια, όπου εκδηλώνονται ακραία καιρικά φαινόμενα, να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις. Σε κάθε περίπτωση υπενθυμίζεται ότι, ενημέρωση σχετικά με διακοπές κυκλοφορίας καθώς και χρήσιμες συμβουλές για την οδική ασφάλεια, λόγω κακοκαιρίας και έντονων καιρικών φαινομένων, είναι διαθέσιμες σε ειδικό banner στην ιστοσελίδα της Ελληνικής Αστυνομίας (www.hellenicpolice.gr)».