Η στήριξη του πολύπλευρου έργου της ΚΟ.Δ.Ε.Π. από μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις, ελληνικές και πολυεθνικές, αλλά και από απλούς πολίτες που σπεύδουν να συνδράμουν στην κοινή προσπάθεια για την καταπολέμηση της φτώχειας και των κοινωνικών ανισοτήτων, κορυφώνεται τα φετινά Χριστούγεννα.

Η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Πειραιά υποδέχτηκε στις αποθήκες της νέα μεγάλη προσφορά αγάπης τις τελευταίες μέρες, από τις εταιρίες ΙΟΝ, ΝΟΥΝΟΥ και ΜΕΓΑ Α.Ε., καθώς και από το ιστορικό αθλητικό σωματείο της πόλης, τον ΕΘΝΙΚΟ ΠΕΙΡΑΙΑ.

Πιο συγκεκριμένα, η εταιρία ΜΕΓΑ Α.Ε. εν μέσω υγειονομικής κρίσης απέστειλε είδη προσωπικής υγιεινής για τους ωφελούμενους της ΚΟ.Δ.Ε.Π., η ΙΟΝ σοκοφρέτες και σοκολατοειδή για τους μαθητές του Κοινωνικού Φροντιστηρίου της ΚΟ.Δ.Ε.Π., η ΝΟΥΝΟΥ (FRIESLAND CAMPINA) οικογενειακές συσκευασίες γιαουρτιών για τις οικογένειες και τους μοναχικούς ωφελούμενους της ΚΟ.Δ.Ε.Π., ενώ ο ΕΘΝΙΚΟΣ παρείχε τρόφιμα μακράς διαρκείας.

Ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Πειραιά κ. Ιωάννης Βοϊδονικόλας ανέφερε σχετικά:

«Οι προσφορές αγάπης που συγκεντρώνονται καθημερινά στην ΚΟ.Δ.Ε.Π. αποδεικνύουν στην πράξη τα αισθήματα αλληλεγγύης και ανθρωπιάς που μας χαρακτηρίζουν ως έθνος.

Ιδίως τούτες τις άγιες μέρες των Χριστουγέννων, η αγάπη προς τον συνάνθρωπο πραγματικά ξεχειλίζει από τους φίλους και υποστηρικτές της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Πειραιά, μικρούς και μεγάλους!

Ευχαριστώ ιδιαίτερα για την εμπιστοσύνη και τη διαρκή στήριξη του έργου μας, τις εταιρίες ΝΟΥΝΟΥ, ΙΟΝ, και ΜΕΓΑ Α.Ε., όπως επίσης και τον ΕΘΝΙΚΟ μας, καθώς βάζουν ένα ακόμα σημαντικό κρίκο στη μεγάλη κοινωνική αλυσίδα της ΚΟ.Δ.Ε.Π.»